1. Nya bilar | Toyota Sverige
 2. Översikt

Camry Hybrid Executive

Sedan

Camry - Hybrid Executive - Sedan
Från
389.900 kr
401.900 kr
Finansiering från
Villkor
 • Multimediaskärm 9 tum
 • Fälgar 18", lättmetall, mörkgrå maskinbearbetade, 15-dubbelekrade
 • Döda vinkeln-varnare, Blind Spot Monitor (BSM)
 • Ratt eluppvärmd
125 g/km
5.5 l/100 km
Framhjulsdrift
2,5 VVT-i Hybrid Synergy Drive
Camry - Hybrid Executive - Sedan
Super White 2 (040)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/se/sv

NYA CAMRY KOMBINERAR DET BÄSTA VI HAR!

Ett dynamiskt utseende, sofistikerad insida och en lång rad teknologiska hjälpmedel tillsammans med en givande körupplevelse gör nya Camry till något utöver det vanliga. För njutnings skull har vi bland annat gjort skinnklädsel, eljusterbara framsäten och aktiv farthållare till standardutrustning.

Ta en närmare titt. Upptäck några av nyckeldetaljerna hos Camry. Rotera bilen för att se den ur alla vinklar.


Camry Galleri

360°

 • Design

  EN ELEGANT OCH SOFISTIKERAD SEDAN

  Eleganta Camry Hybrid blandar ett sofistikerat intryck med en dynamisk framtoning. Fronten har fått en ny design för ett ännu starkare intryck. Både den övre och undre grillen har fått ett nytt utförande och sträcker sig längre bak runt sidorna för att ge bilen ett bredare och mer dynamiskt intryck.

 • KÖR FRAMÅT MED OPTIMAL EFFEKTIVITET

  Camry Hybrid erbjuder en renare körupplevelse utan att tumma på vare sig kraft eller stil. Sätt dig bakom ratten och upptäck kraften från den tysta och självladdande bensindrivna 2,5 liters hybriddrivlinan. Den ger ett härligt vridmoment i låga hastigheter, fenomenal kraft vid högre hastigheter och är responsiv med snabb acceleration.

 • SMARTA DETALJER FÖR EN ÖVERLÄGSEN KÖRUPPLEVELSE

  En mängd innovativa funktioner är samlade i Camry Hybrid för att göra varje biltur häpnadsväckande. Sömlöst integrerad teknik förhöjer körningen och säkerställer en intuitiv upplevelse - varje gång. Kupén i Camry Hybrid drar nytta av ypperlig ljudisolering så att du kan njuta av det klara surroundljudet från högtalarna på bästa sätt.

 • TEKNIK SOM HÅLLER DIG SÄKER

  Livet kan vara oberäkneligt, men med Camry Hybrid kan du alltid känna dig beredd på vad som kan hända längs vägen. Camry är utrustad med Toyota Safety Sense som standard. Det är ett säkerhetssystem med revolutionerande tekniker för förarassistans på hög nivå. Allt designat för att hjälpa dig i olika situationer i trafiken.

Förstorad skärm Stäng

Camry som tjänstebil

Den välkomnande kupén kombinerar hantverksmässig kvalitet med alla utrymmen och praktiska egenskaper som både du och dina passagerare behöver. De finaste materialen har använts och inga kompromisser har gjorts.

Kampanjer

No content