1. Nya bilar | Toyota Sverige
  2. AWDi Hybrid

Äkta körglädje

Få extra dragkraft när du behöver ta dig an svårare körförhållanden. Den kraftfulla hybridmotorn ger utmärkt bränsleeffektivitet och levererar klassens bästa CO₂-prestanda. Corolla Cross är byggd för att kunna hantera "är vi framme snart?" under längre resor och tar hand om det svåra, så att du kan fokusera på det som är viktigt.

En lugn körtur

Corolla Cross är designad för  balans mellan kraft och praktiska egenskaper och är perfekt för skolskjutsar, familjehelger och allt däremellan. Med enastående AWD-i och förbättrad bränsleeffektivitet kan hela familjen njuta av en stressfri resa, vart ni än åker. Känn fullständig trygghet oavsett väder och njut av den smidiga och responsiva prestandan bakom ratten tack vare Toyotas femte generations hybridsystem. Helt enkelt en effektiv SUV, byggd för det praktiska familjelivet. 

Njut av resan

Inne i Corolla Cross kan alla passagerare njuta av optimal stabilitet och åkkomfort tack vare den multilänkade bakre fjädringen.  Njut av utmärkt prestanda som gör körningen enastående mjuk. Högre markfrigång ger en högre körställning så att du alltid har optimal sikt bakom ratten. Oavsett om du navigerar genom stan eller reser bortom redan upptrampade stigar med små barn i baksätet, kan du vara säker på att du tryggt kommer fram till din destination med Corolla Cross.

Hur fungerar det?

Tack vare vår femte generations hybridteknik är Corolla Cross vår mest avancerade elhybrid hittills. Elhybrider fungerar på samma sätt som en vanlig bensinbil, med undantaget att de levererar enastående bränsleeffektivitet genom att även vara utrustade med en elmotor. Du tankar helt enkelt bensin som vanligt och då hybriddrivlinan är självladdande behöver du aldrig heller koppla in bilen för att ladda. Systemet använder sig istället av regenerativ bromsning för att lagra elektricitet till senare användning.