1. Nya bilar | Toyota Sverige
 2. Översikt

Ändra

Corolla Touring Sports Hybrid Style

Kombi

Corolla Touring Sports - Hybrid Style - Kombi
Super White 2 (040)

Från

303900.0

Finansiering från

Från 2 919 kr/mån

Villkor

Motor

1,8 Hybrid Synergy Drive

Garanti

3 år

Corolla Touring Sports - Hybrid Style - Kombi

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/se/sv

PRISER & UTMÄRKELSER

Årets smartaste bilköp 2019

Säkerhet i toppklass, rimligt pris och modern hybridteknik gör nya Toyota Corolla Touring Sports till "Årets smartaste bilköp" enligt Riksförbundet M Sverige.

Årets familjebil 2019

2019 utsåg MHF och tidningen Motorföraren Toyota Corolla Touring Sports till "Årets Familjebil".

FORTSÄTT FRAMÅT MED COROLLA

Med Corolla tar du körningen till nästa nivå. I en helt ny design, utrustad med teknik i världsklass och med en stilfull interiör så är Corolla en ikon för den moderna tiden. En spännande era börjar för världens mest sålda bil. Vad väntar du på.

TOYOTA SAFETY SENSE SOM STANDARD

Corolla är utrustad med de senaste uppgraderingarna inom Toyota Safety Sense. Det unika säkerhetssystemet varnar för potentiella faror och ger dig förarassistans på en helt ny nivå för att göra resan för både dig och dina medpassagerare så avslappnad och säker som möjligt.

5 AV 5 STJÄRNOR I EURO NCAP 2019

Corolla presterade mycket starkt i samtliga fyra testmoment i Euro NCAP krocktest och har tilldelats maximala fem av fem stjärnor för imponerande bra krocksäkerhet.

10 ÅRS GARANTI PÅ HYBRIDBATTERI

Du som har valt en elhybrid från Toyota ska känna dig trygg – länge - därför har du även 10 års batterigaranti på hybridbatteriet om du efter de första 5 åren genomför en årlig service eller vart 1.500 mil hos våra specialister. Garantin förlängs då med ett år/1.500 mil.

APPEN FÖR DITT BILÄGANDE

MyT är vår app som består av ett flertal uppkopplade tjänster för din bil, designade för att göra ditt liv enklare. Med MyT-appen kan du koppla upp och hålla kontakten med din Toyota.


Corolla Touring Sports Galleri

360°

 • Design

  DESIGNAD ATT DRA BLICKAR TILL SIG

  Bilen som gör ett starkt intryck ur alla vinklar! Den låga motorhuven formar en stilren silhuett medan fronten och bakdelen framhäver den kraftfulla och breda väghållningen som förstärks ytterligare av en sportig grill och LED-strålkastare.

 • EN HÄRLIG KÖRUPPLEVELSE

  Att köra en elhybrid har aldrig känts så bra. Välj mellan två olika hybriddrivlinor till din nya Corolla Touring Sports. Motorn på 1,8 l ger en tyst och mjuk körupplevelse, precis som du kan vänta dig av en Toyota, medan den nya Hybrid Dynamic Force motorn på 2,0 l tar dig till en helt ny nivå. Med massor av kraft och en steglös acceleration för dynamisk körning blir den mest vardagliga bilturen en upplevelse utöver det vanliga.

 • FÖRARASSISTANS FÖR ALLAS SÄKERHET

  Det innovativa säkerhetspaketet Toyota Safety Sense med en rad olika funktioner för förarassistans, hjälper Corolla Touring Sports till att förutse potentiella faror längs vägen och hjälper dig att agera mer effektivt. Med bland annat backkamera, Döda vinkeln varnare. (BSM), Rear Cross Traffic Alert, Intelligent parkeringsassistent och ett Adaptivt Automatiskt Helljussystem (AHB) blir varje resa lika enkel som njutningsfull. Så att du kan känna dig säker på att både du och dina passagerare kan njuta av en trygg åktur, vart ni än ska.

 • SMART OCH PRAKTISK

  Den genomtänkta designen av bagageutrymmet gör det enkelt att packa allt du vill och behöver ha med dig, oavsett om det är en cykel, golfbagar eller hela familjens resväskor. Golvet i bagageutrymmet är dubbelsidigt, med en matta på ena sidan och en yta i harts på den andra. För extra utrymme kan du enkelt sänka golvet till en lägre position. Och skulle du behöva ännu mer utrymme, kan du dra i en spak så att baksätena automatiskt fälls ner. När du bär med dig den smarta nyckeln kan du dessutom bara glida med foten under den bakre stötfångaren så öppnas bakluckan automatiskt.

Förstorad skärm Stäng
Dra i bilden för att se fler vinklar Dra i bilden för att se fler vinklar

Kampanjer