1. Nya bilar | Toyota Sverige
  2. Kommer snart
  3. Toyota C-HR
  4. Toyota C-HR Design

Den djärva blev just djärvare

Det räcker med en blick för att du ska förstå att konceptet Toyota C-HR prologue är troget sitt DNA. Men samtidigt är det tydligt att denna nästa generations konceptdesign gör saker och ting på sitt eget sätt och går sin egen väg. Toyota C-HR prologue är fortfarande djärvt och bevisar att vissa regler är till för att brytas.

Att vilja ha och leverera allt

Konceptet Toyota C-HR prologue är sportigt, vågat och roligt – utan kompromisser. Kombinationen av större hjul och kompakta överhäng ger bilen en närvaro som är omöjlig att ignorera. Stilmässigt är den mer av en coupé än någonsin, samtidigt som passagerarutrymmet har förbättrats.

Skarp och kraftfullt organisk

Konceptet Toyota C-HR prologue förmedlar rörelse genom skiftande ytor. Den här kombinationen, som går från det precisionsformade till det snyggt organiska, lyfter fram bilens viktigaste designegenskaper. Samtidigt ger de starka, karaktäristiska linjerna Toyota C-HR prologue en visuell effekt som inte går att missa.

Unikt oförglömligt

Hammerheadfronten är ett resultat av sammanlänkade former och en grafisk ljussignatur. Framifrån påminner Toyota C-HR prologue om en hajs skarpa utseende –  och den är lika redo att forsa framåt. Det helt  integrerade temat,  ger bilen en unik design som inte liknar något annat på vägen.

Tvåtonslack och mycket mer

Konceptet Toyota C-HR prologue har en tredje accentfärg - Sulphur - som kompletterar den kontrastrika kombinationen Metal Silver och Carbon Black. Det är en orädd och självsäker design som sticker ut. Framtiden är full av attityd – hänger du med?