1. Nya bilar | Toyota Sverige
  2. Garanti & service

Land Cruiser 150 Invincible 5 sittplatser

SUV 5-dörrars (5 säten)

Land Cruiser 150 - Invincible 5 sittplatser - SUV 5-dörrars (5 säten)
Från
725.900 kr
Finansiering från
Villkor
  • Kinetic Dynamic Suspension System (KDSS)
  • Farthållare, intelligent aktiv (iACC)
  • Förarsäte och passagerarsäte fram ventilerat
  • Parkeringssensorer bak
250 g/km
9.5 l/100 km
AWD
2,8 Turbo D-4D AdBlue™ 204 hk
Land Cruiser 150 - Invincible 5 sittplatser - SUV 5-dörrars (5 säten)
White Pearl (070)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/se/sv

Säkerhet

Aktivt KROCKSKYDDSSYSTEM MED CYKLIST- OCH FOTGÄNGARDETEKTION ÄVEN I MÖRKER (PCS)

Systemet kombinerar en kamera med radarteknik för att upptäcka fotgängare, cyklister och övriga fordon på vägen i sämre ljus. 

Land Cruiser

INTELLIGENT AKTIV FARTHÅLLARE (iACC)

Toyota Safety Sense är bland annat utrustat med Intelligent aktiv farthållare (iACC) som ser till att du kan hålla en  förinställd hastighet samtidigt som den ser till att du har tillräckligt med avstånd till framförvarande fordon. Om avståndet minskar sänker systemet din hastighet automatiskt och aktiverar även bromsarna om det skulle behövas.

Eurocare Vägassistans

Vi vill att du ska få så lite besvär som möjligt om du mot förmodan skulle få problem med din bil. Toyota Eurocare gäller i hela Europa och ser alltid till att du och din Toyota får hjälp. Till varje ny Toyota följer därför tre års Toyota Eurocare vägassistans med på köpet. Därefter kan du förlänga Toyota Eurocare vägassistans tills bilen blir 8 år gammal.

Service

Varje del i servicen eller reparationen ska utföras enligt Toyotas strikta kvalitetsnormer och det är vi som känner din bil bäst av alla. Vi har designat den, tillverkat den och utbildat tekniker för att ta hand om den. Du kan lita på att din auktoriserade Toyota-verkstad erbjuder dig smidig och effektiv service i enlighet med de verkstadsprocedurer och normer som har tagits fram av Toyota.