1. Nya bilar | Toyota Sverige
  2. Garanti & service
Jag vill....

Proace City Electric Professional

Lång

Proace City Electric - Professional - Lång
Från
Från 448 900 kr exkl. moms
Finansiering från
Villkor
  • Nyckelfritt lås- och tändningssystem, Smart Entry/Start
  • Luftkonditionering, automatisk (AAC) med individuella inställningar vänster/höger sida fram
  • Fälgar 16", lättmetall (5-dubbelekrade)
271 km
20.4 kWh/100km
Framhjulsdrift
Elmotor 136 hk batterikapacitet 50 kWh
Proace City Electric - Professional - Lång
Icy White (EPR)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/se/sv

Säkerhet

Känn dig trygg med säkerhetsteknik

Proace City Electric finns med flera säkerhetsfunktioner. De är specifikt designade för att matcha dina behov. Med standardfunktioner för säkerhet så som ett avancerat Krockskyddssystem (PCS), Vägskyltsigenkänning (RSA), Körfilsassistans (LDA), farthållare med hastighetsbegränsning (ACC) och ett Koncentrationsvarningssystem (DAA) kan du känna dig trygg med att Proace City Electric håller dig på den säkra sidan.

Krockkuddar finns i hela kupén

SRS krockkuddar finns i hela kupén och säkerställer i händelse av en kollision att  alla passagerare i bilen är väl skyddade.

Eurocare Vägassistans

Vi vill att du ska få så lite besvär som möjligt om du mot förmodan skulle få problem med din bil. Toyota Eurocare gäller i hela Europa och ser alltid till att du och din Toyota får hjälp. Till varje ny Toyota följer därför tre års Toyota Eurocare vägassistans med på köpet. Därefter kan du förlänga Toyota Eurocare vägassistans tills bilen blir 8 år gammal.

Service

Varje del i servicen eller reparationen ska utföras enligt Toyotas strikta kvalitetsnormer och det är vi som känner din bil bäst av alla. Vi har designat den, tillverkat den och utbildat tekniker för att ta hand om den. Du kan lita på att din auktoriserade Toyota-verkstad erbjuder dig smidig och effektiv service i enlighet med de verkstadsprocedurer och normer som har tagits fram av Toyota.