1. Nya bilar | Toyota Sverige

*Angivna värden är högsta eller minsta värden för tillgängliga motoralternativ och är inte nödvändigtvis representativa för en specifik fordonskombination. Bränsleförbrukning och CO2-värden gäller vid blandad körning (WLTP).

Intelligent design, smart bekvämlighet

Fällbara säten maximerar bagageutrymmet medan sätena på andra raden, samtliga med ISOFIX, gör det bekvämt och säkert för passagerarna. Avancerad teknik som inkluderar Head Up Display, Intelligent Parking Assist (IPA) och Pro-Touch med 3D-navigering underlättar körningen under resan.

Ändra och ändra igen

Proace City Verso är flexibel med kapacitet för upp till sju passagerare. Bilen har två bekväma separata säten på tredje raden som är justerbara framåt och bakåt för att optimera ben- och bagageutrymme. Alla passagerarsäten, inklusive passagerarsätet fram, är fällbara, för att maximera utrymmet.

 

Välkommen till vår komfortzon

Med bekväma främre armstöd för både passagerare och förare, mycket plats för last och bagage samt en öppningsbar ruta i bakluckan är allt praktiskt och bekvämt i Proace City Verso. Låt ljus flöda in i kupén genom de stora rutorna och streama din favoritmusik via Apple CarPlay ™ eller Android Auto ™.

PROACE CITY VERSO GALLERI