1. Nya bilar | Toyota Sverige
  2. Garanti & service

Proace City Electric Verso ActivePlus
Garanti & service

MPV lång 7-sits

Proace City Electric Verso - ActivePlus - MPV lång 7-sits

Från

601900.0

Motor

Elmotor 136 hk batterikapacitet 50 kWh

Garanti

3 ÅR

Proace City Electric Verso - ActivePlus - MPV lång 7-sits

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/se/sv

Säkerhet

Känn dig trygg med säkerhetsteknik

Proace City Electric Verso finns med flera säkerhetsfunktioner. De är specfikt designade för att matcha dina behov. Med standardfunktioner för säkerhet så som ett avancerad Krockskyddssystem (PCS), Vägskyltsigenkänning (RSA), Körfilsassistans (LDA), farthållare med hastighetsbegränsning (ACC) och ett Koncentrationsvarningssystem (DAA) kan du känna dig trygg med att Proace City Electric Verso håller dig på den säkra sidan.

Krockkuddar finns i hela kupén

SRS krockkuddar finns i hela kupén och säkerställer att i händelse av en kollission så är alla passagerare i bilen väl skyddade.

Eurocare Vägassistans

Vi vill att du ska få så lite besvär som möjligt om du mot förmodan skulle få problem med din bil. Toyota Eurocare gäller i hela Europa och ser alltid till att du och din Toyota får hjälp. Till varje ny Toyota följer därför tre års Toyota Eurocare vägassistans med på köpet. Därefter kan du förlänga Toyota Eurocare vägassistans tills bilen blir 8 år gammal.

Service

Varje del i servicen eller reparationen ska utföras enligt Toyotas strikta kvalitetsnormer och det är vi som känner din bil bäst av alla. Vi har designat den, tillverkat den och utbildat tekniker för att ta hand om den. Du kan lita på att din auktoriserade Toyota-verkstad erbjuder dig smidig och effektiv service i enlighet med de verkstadsprocedurer och normer som har tagits fram av Toyota.