1. Nya bilar | Toyota Sverige
  2. Garanti & service

Proace Verso Electric Shuttle
Garanti & service

Long 2 dörrar

Proace Verso Electric - Shuttle - Long 2 dörrar
Icy White (EPR)

Från

Från 565900.0 exkl. moms

Finansiering från

Från 4 972 kr/mån

Villkor

Motor

Elmotor 136hk batterikapacitet 50kWh

Garanti

3 ÅR

Proace Verso Electric - Shuttle - Long 2 dörrar

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/se/sv

Säkerhet

TOYOTA SAFETY SENSE

Proace Verso Electric är utrustad med Toyota Safety Sense som består av en rad avancerade tekniker för att hjälpa dig med allt från att upptäcka potentiella kollisioner i tid eller uppmärksamma vägskyltar. Toyota Safety Sense ser till att du reser tryggt.

Eurocare Vägassistans

Vi vill att du ska få så lite besvär som möjligt om du mot förmodan skulle få problem med din bil. Toyota Eurocare gäller i hela Europa och ser alltid till att du och din Toyota får hjälp. Till varje ny Toyota följer därför tre års Toyota Eurocare vägassistans med på köpet. Därefter kan du förlänga Toyota Eurocare vägassistans tills bilen blir 8 år gammal.

Service

Varje del i servicen eller reparationen ska utföras enligt Toyotas strikta kvalitetsnormer och det är vi som känner din bil bäst av alla. Vi har designat den, tillverkat den och utbildat tekniker för att ta hand om den. Du kan lita på att din auktoriserade Toyota-verkstad erbjuder dig smidig och effektiv service i enlighet med de verkstadsprocedurer och normer som har tagits fram av Toyota.