Beräkna månadskostnad
Räkna på Privatleasing
Kontakta oss
Hitta närmaste återförsäljare!
Min Toyota

Toyota Flex Billån

Ett billån på dina villkor

Vi på Toyota har utvecklat allt från punkteringsfria däck till världsledande hybridteknik och ett smart sätt att finansiera din nya bil på.

Toyota Flex Billån är en ny typ av billån som både ger dig lägre månadskostnad och möjligheter till ett enklare, tryggare och ett lite mer flexibelt bilägande.

En av de stora fördelarna är att vi garanterar ett minsta återköpsvärde på bilen. Efter kontraktstidens slut öppnar sig flera valmöjligheter - du kan välja om du vill byta till en ny bil, behålla bilen eller lämna tillbaka bilen.

Fördelar med Toyota Flex Billån
  • Flexibilitet med flera valmöjligheter
  • Trygghet med garanterat återköpsvärde
  • Ny Toyota till förmånlig månadskostnad
Ett billån med garanterat återköpsvärde – så fungerar det!
Flex Billån

Kontantinsats
Välj hur stor kontantinsats du vill lägga (20%-35%). Precis som vanligt gäller nybilsgaranti, vagnskadegaranti och Eurocare vägassistans i 3 år.

Förmånlig månadskostnad
Förutom ränta, beräknas månadskostnaden på bilens pris minus kontantinsatsen och det garanterade återköpsvärdet. Om du vill, kan du låta serviceavtal och försäkring ingå. Räntan är dessutom avdragsgill i deklarationen.

Garanterat återköpsvärde
Vid kontraktstidens slut väljer du om du vill behålla bilen, lämna tillbaka den eller byta till en ny. Vi garanterar vad den minst kommer att vara värd – något som är unikt för Toyota Flex Billån. Självklart kan du välja att lösa lånet i förtid, utan extra kostnad.

Flex Billån

Mer från Toyota Financial Services

Leasing & Privatleasing Leasing & Privatleasing Privatleasing är hyresalternativ där du varken behöver lämna någon bil i inbyte, sälja värdepapper eller ta av sparkapitalet för att finansiera bilen. Toyota Kalkylator Toyota Kalkylator Toyota kalkylator är en mobil app som hjälper Toyotas bilsäljare att på ett enkelt sätt räkna på en finansiering. Självklart är den även tillgänglig för allmänheten att använda. Bilförsäkring och vägassistans Bilförsäkring och vägassistans Att vara kund i Toyota Bilförsäkring är smidigt och enkelt. Till varje ny Toyota följer vägassistans Toyota Eurocare med. Kontakta Toyota Bilförsäkring Kontakta Toyota Bilförsäkring Har du frågor eller vill ha offert eller teckna någon av våra försäkringar kan du ringa Toyota Bilförsäkrings kundservice. Här hittar du även kontaktuppgifter till Eurocare för skadeanmälan.