Personalbil - pdf
Hitta närmaste återförsäljare!
Kontakta oss
Min Toyota

Personalbil

enkel och riskfri bilförmån

Toyota Personalbil är ett enkelt och riskfritt sätt för ditt företag att erbjuda alla medarbetare en bilförmån med bruttolöneavdrag.

Kostnadsneutral för företaget

Toyota Personalbil är ett enkelt och riskfritt sätt för ditt företag att erbjuda alla medarbetare en bilförmån som är kostnadsneutral för företaget. De anställda får disponera en ny Toyota där månadsavgiften betalas via avdrag på bruttolönen. Värdet av förmånen med Toyota Personalbil beskattas enligt gällande regler för bilförmån.

Fördelar för den anställde

För medarbetaren ingår värdeminskning, service, reparationer, bilförsäkring samt vägtrafikskatt. Han eller hon behöver inte heller bekymra sig om något andrahandsvärde på bilen. Med Toyota Personalbil kan medarbetaren också åtnjuta företagets oftast mer förmånliga upphandlingsvillkor.

Din medarbetare behöver inte betala någon kontantinsats eftersom företaget hyr bilen. För personalbil gäller samma avdragsregler för resor till och från arbetet som med privat bil, även om avdraget i kronor per mil skiljer sig åt.

Unikt betalningsskydd

Om den anställde begär tjänstledigt, är föräldraledig eller blir borta en längre tid på grund av sjukdom och företaget inte kan göra bruttolöneavdrag, inträder betalningsbefrielse för företaget. Arbetsgivaren kan säga upp avtalet i förtid utan några som helst betalningskrav om den anställde säger upp sig eller skulle avlida.

Din Toyota in Business-återförsäljare besvarar gärna frågor och hjälper till med en aktuell kalkyl för företagets personalbilar.

Hitta rätt finansieringslösning
för ditt företag.

Mer från Toyota Financial Services

Bilförsäkring och vägassistans Bilförsäkring och vägassistans Att vara kund i Toyota Bilförsäkring är smidigt och enkelt. Till varje ny Toyota följer vägassistans Toyota Eurocare med. Kontakta Toyota Bilförsäkring Kontakta Toyota Bilförsäkring Har du frågor eller vill ha offert eller teckna någon av våra försäkringar kan du ringa Toyota Bilförsäkrings kundservice. Här hittar du även kontaktuppgifter till Eurocare för skadeanmälan. Försäkring tillsammans med finansiering Försäkring tillsammans med finansiering Funderar du på att finansiera din bil via Toyota Finacial Services? I så fall kan du komplettera din finansiering med Toyota Bilförsäkring. Om Toyota Bilförsäkring Om Toyota Bilförsäkring För att erbjuda ett bättre bilägande har vi tillsammans med Länsförsäkringar utformat en av marknadens mest heltäckande försäkring, Toyota Bilförsäkring.
Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!