1. Finansiering Privat
  2. Toyota Flex Billån

Toyota Easy Billån

Ett billån på dina villkor

Vi på Toyota har utvecklat allt från punkteringsfria däck till världsledande hybridteknik. Det vore väl sjutton om vi inte kunde hitta på ett smart sätt att finansiera din nya bil också?

 

Toyota Easy Billån är en ny typ av billån som både ger dig lägre månadskostnad och möjligheter till ett enklare, tryggare och ett lite mer flexibelt bilägande. En av de stora fördelarna är att vi garanterar ett minsta återköpsvärde på bilen. Efter kontraktstidens slut öppnar sig flera valmöjligheter - du kan välja om du vill byta till en ny bil, behålla bilen eller lämna tillbaka bilen.

 

Fördelar med Toyota Easy Billån

  • Flexibilitet med flera valmöjligheter
  • Trygghet med garanterat återköpsvärde
  • Ny Toyota till förmånlig månadskostnad

Ett billån med garanterat återköpsvärde – så fungerar det!

01

Byt till ny bil

Byt till ny bil efter vid kontraktstidens slut. Utnyttja eventuellt överskott till att finansiera kontantinsatsen på den nya bilen.
02

Behåll bilen

Gör en slutbetalning och behåll bilen efter kontraktstidens slut. Det garanterade återköpsvärdet skapar ett tryggt andrahandsvärde.
03

Lämna tillbaka bilen

Efter kontrakttidens slut så är det bara att lämna tillbaka bilen. Med det garanterade återköpsvärdet så kan du känna dig trygg med vad bilen minst kommer att vara värd vid avtalets slut.

Kontantinsats
Välj hur stor kontantinsats du vill lägga (20%-35%). Precis som vanligt gäller nybilsgaranti, vagnskadegaranti och Eurocare vägassistans i 3 år.

Förmånlig månadskostnad
Förutom ränta, beräknas månadskostnaden på bilens pris minus kontantinsatsen och det garanterade återköpsvärdet. Om du vill, kan du låta serviceavtal och försäkring ingå. Räntan är dessutom avdragsgill i deklarationen.

Garanterat återköpsvärde
Vid kontraktstidens slut väljer du om du vill behålla bilen, lämna tillbaka den eller byta till en ny. Vi garanterar vad den minst kommer att vara värd – något som är unikt för Toyota Easy Billån. Självklart kan du välja att lösa lånet i förtid, utan extra kostnad.