-Ett event exklusivt för dig som jobbar med tjänstebilar och som brinner för smart och hållbar mobilitet.

Toyota och Lexus välkomnar dig till ett spännande halvdagsevent som ger dig en heltäckande bild av vad som sker inom bilvärlden och tjänstebilssektorn, i dag och imorgon. På plats finns Håkan Matson, tidigare bilredaktör på Dagens Industri och president för Årets Bil, för att ge oss en omvärldsanalys från bilvärlden och en spännande trendspaning. Dessutom guidar Jessica Alenius, vice vd på Bil Sweden, oss genom de nya skatte- och miljöbilsreglerna för 2019.

Vi kommer även att ta dig med bakom kulisserna på två av våra största satsningar någonsin: ”Start Your Impossible” med fokus på att globalt skapa bättre mobilitet för alla samt ”Toyota Enviromental Challenge 2050” som är våra miljömål med siktet inställt på klimatpositiv mobilitet från Toyota och Lexus.

Du kommer även att få se vårt breda utbud av tjänstebilar och elhybrider från Toyota och Lexus, som båda ligger med i täten när det gäller nöjdast kunder och lägst utsläpp i Europa. Dessutom blir du en av de första i Sverige att uppleva några av våra allra största nyheter: Nästa generation av världens mest sålda bil – Toyota Corolla.

Välkommen till ett fartfyllt program i ordets rätta bemärkelse!

Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!