Nya Toyota Hilux

- redo för alla utmaningar

Över 13 miljoner Toyota Hilux-bilar har lämnat sina spår runt om i världen sedan den lanserades första gången 1968. Bilen är byggd för jobb, fritid och äventyr.

Hilux - bilen som ger dig kraften i arbetet!

Med sin höga markfrigång, robusta hjulupphängning och sina suveräna off road-egenskaper är Hilux en i det närmaste en perfekt pick-up. Det är en bil som tål extremt tuffa förhållanden. Bilen finns med enkel-, extra-eller dubbelhytt, eller med enbart chassi.

Hilux
Läs mer om Hilux >
Hilux Invincible

Upptäck Invincible, vårt senaste utrustningspaket för Hilux Double-Cab (2,5 eller 3,0 liters D-4D dieselmotor med 171 hästkrafter). Med Invincible får du en uppdaterad utsida och interiör med bland annat kromdetaljer, silverfärgat underkörningsskydd, skinnklädsel, instegslister fram och bak, Navigation "Touch 2 med Go" och 17" Rica-fälgar, mattsvarta med maskinbearbetade ekrar.

Nya Hilux Invincible
Nya Hilux Invincible >

Läs mer om ...

Hilux Hilux Med nyutvecklad ramkonstruktion och karosstruktur, har Hilux blivit än mer robust. Detta i kombination med att såväl exteriören som interiören har uppgraderats och den maximala släpvagnsvikten utökats, gör nya Toyota Hilux till den ultimata pickupen. Vare sig du ger dig ut på helgutflykt i svårforcerad terräng eller behöver en pålitlig arbetskamrat i vardagen. Tio skäl till att Hilux regerar sin klass Tio skäl till att Hilux regerar sin klass Se varför Toyotas uthålliga pick-up regerar sin klass. Historien om Hilux Historien om Hilux Tack vare sin förmåga att tackla alla typer av tuffa terrängförhållanden — inklusive Nordpolen, Sydpolen och Dakarrallyt — har Hilux för många blivit ett självklart val när man behöver en kraftfull arbetshäst.

Hilux är ännu starkare

Hilux X- och D-Cab har höjd lastkapacitet på 350 kg. En motor på 3,0 liter med manuell växellåda får maxlast 995 kg och dragvikt 2,800kg.

Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!