Toyota Corolla Touring Sports

Lanseringserbjudande på 1,2T och 1,8 l Hybrid

Efter 13 år rullar världens mest sålda bil återigen ut på vägarna i Sverige. Corolla är tillbaka, bättre än någonsin och utrustad med nästa generations elhybridteknik. Var med när Corolla fortsätter framåt mot en ny era.

Nya Corolla Touring Sports har en kraftfull och dynamisk exteriör. En låg front, bred grill och LED-strålkastare ger Corolla en smidig profil som förstärks av sportiga 18” lättmetallfälgar. Med det generösa bagageutrymmet får du plats med allt du vill ha med dig tack vare en justerbar botten, praktiska sidofack och lättfällda säten. För första gången erbjuder dessutom Toyota två olika hybridalternativ till en och samma modell; en 1,8 l och en nyhet på 2,0 l som skapar en ännu mer kraftfull körupplevelse.

Lanseringserbjudande: Corolla Touring Sports 1,2T och 1,8 l hybrid:


- Fri uppgradering från Active till Style (värde 18.000 kr). Pris från 218.900 kr.

- Rabatt på Executive. Pris från 302.900 kr (ord. pris från 284.900 kr).

- Flex Privatleasing från 3.095 kr/mån.

Exempel på utrustning Style:

• 17” lättmetallsfälgar
• 7” informationsdisplay
• Bi-LED strålkastare
• Dimljus fram
• Automatiskt infällbara sidospeglar
• Tonade bakrutor

Exempel på utrustning Executive:

• Multi-LED adaptivt helljus
• 7” informationsdisplay med 3D-effekt
• 10” head up display
• Kicksensor (kombi)
• Trådlös mobilladdare
• Sportstolar fram
• Halvskinn med Alcantara-inlägg

*Erbjudandet gäller så långt lagret räcker och/eller t.o.m. 30 Juni 2019. Gäller för privatkunder. Kan inte kombineras med Flex Privatleasing, andra avtal eller rabatter. Kampanjpriset är ett rek. ca-pris från generalagent, lokala avvikelser kan förekomma. CO2-utsläpp vid blandad körning 3,3-5,8 l/100 km och 102-155g/km (WLTP), 76-132 g/km (korrelerad NEDC). Med reservation för avvikelser, prisändringar och tryckfel. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

Finansiering via Toyota Financial Services: exempel med Flex Privatleasing, månadskostnad inkl. service, baserad på fast ränta, 36 månader, 4500 mil, och garanterat restvärde. Övermil (10 kr/mil) och skador utöver normalt slitage debiteras vid återlämning av bilen. Uppläggnings- och aviavgift samt skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Erbjudandet giltigt t.o.m. 30 juni 2019.

Uppgraderingserbjudandet gäller Corolla Touring Sports 1,2 T bensin och Corolla Touring Sports 1,8 l hybrid och kan inte kombineras med Flex Privatleasing.

Mer från Toyota

Pressinformation från Toyota Pressinformation från Toyota Här samlar vi våra senaste pressmeddelanden samt nyheter, bilder och faktamaterial om Toyota. Allt material i pressrummet vänder sig till media och bilder får användas fritt i redaktionella sammanhang. Nya Toyota RAV4. Nya Toyota RAV4. Nya RAV4 är byggd för att köras – och designad för att synas. Den kombinerar ett robust yttre med en högkvalitativ interiör och enastående köregenskaper, oavsett underlag. Corolla är tillbaka Corolla är tillbaka Nu börjar en ny spännande era för världens mest sålda bil. Den bästa Corollan som någonsin byggts finns i två versioner: en sportig och dynamisk halvkombi och eleganta och sofistikerade Touring Sports. Corolla är tillbaka – och den kommer att överraska dig. Nya Toyota Yaris GRMN Nya Toyota Yaris GRMN Inspirerad av Toyotas comeback till FIA World Rally Championship 2017, är den nya limited edition Yaris GRMN här och såklart testad på Nürburgrings Nordschleife.
Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!