Toyota Touch 2 med Go

10: Sök efter en sevärdhet med Google Search

Steg
Det här scenariot beskriver en Ansluten tjänst, så se först till att din telefon är uppkopplad på internet och att telefonen är parad med bilen (se ämne 1). Sök en sevärdhet via Google Search genom att trycka på [MAP/NAV]-knappen på enheten och gå till menyn Navigering.

Steg
Tryck på [Sevärdhet] för att söka efter sevärdheter.

Steg
Ange ett namn, nyckelord eller kategori för sevärdhet med hjälp av tangentbordsdisplayen.

Steg
Bekräfta med [OK] (För att snabba upp eller begränsa sökningen kan du välja "vid aktuell position", från förlagrade "kategorier" eller från din personliga sökhistorik.)

Steg
Du ser sevärdheterna som systemet hittat. Det kan vara tillräckligt. Om inte, kan du ändra leverantör genom att trycka på [...].

Steg
Du kan välja leverantör från listan genom att trycka på logon. (I det här scenariot fortsätter vi med Google. Följande steg är liknande för andra leverantörer.)

Steg
Bläddra upp och ned och välj önskad sevärdhet från resultatlistan från Google Search. Kartan i bakgrunden visar respektive plats.

Steg
Navigera till vald sevärdhet genom att trycka på [Go]. Du kan också ringa det angivna telefonnumret (t.ex. för att göra en reservation) genom att trycka på den gröna telefonikonen.

Steg
Vill du visa en riktig bild av den valda platsen väljer du Google Street View genom att trycka på gubben.

Steg
Vill du få mer information såsom adress, recensioner och bilder, trycker du på förstoringsglaset.

Steg
Bläddra ned för att läsa återkoppling om sevärdheten.

Steg
När du bläddrar ned till botten, kan du skriva in din egen återkoppling genom att trycka på [Ge återkoppling om sevärdhet]. Vill du se bilder för den valda platsen trycker du på miniatyrgalleriet längst ned.

Steg
Bläddra i galleriet genom att trycka på pilarna [ I<< >>I ].

Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!