Hitta närmaste återförsäljare!
Provkör en Toyota
Bygg din Toyota
Boka service
Min Toyota

Auris Hybrid Active

Kampanjpriser
Prislista
Motor och växellåda Kaross Drivning Pris inkl. moms Kampanjinformation
1,8 HSD Steglös automatisk växellåda (E-CVT) 5-dörrars Framhjulsdrift
205.900 kr 225.900 kr
Bygg din bil
Toyota Auris
Erbjudandet gäller bilar i lager och t.o.m. 31 december 2018. Gäller för privatkunder. Kan inte kombineras med Flex Privatleasing. Kampanjpriset är ett rek. ca-pris från generalagent, lokala avvikelser kan förekomma. Med reservation för avvikelser, prisändringar och tryckfel. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. *Finansiering via Toyota Financial Services: exempel med Flex Privatleasing, månadskostnad inkl. service, baserad på fast ränta, 36 månader, 4500 mil, och garanterat restvärde. Övermil (10 kr/mil) och skador utöver normalt slitage debiteras vid återlämning av bilen. Uppläggnings- och aviavgift samt skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Med reservation för ev. tryckfel och prisändringar. Erbjudandet giltigt t o m 31 dec 2018. Bränsleförbrukning vid blandad körning 3,5-3,9 l/100 km, CO2-utsläpp 90-99 g/km. Miljöklasss Euro 6.2. Bilen på bilden kan vara extrautrustad med tillval som inte finns i Sverige.
Utrustningslista
Fälgar 16 tum, lättmetall
Skymningsrelä

Skymningsrelä

Vid skymning slår reläet automatiskt om mellan varselljus och halvljus.

Stäng
Aktivt krockskyddssystem

Aktivt krockskyddssystem

Toyotas aktiva krockskyddssystem använder en kamera och laser för att upptäcka fordon på vägen framför bilen. När risken för en kollision upptäcks varnas föraren med ljud- och ljussignaler samtidigt som bromsassistansen aktiveras. Om föraren inte bromsar i tid, aktiveras bromsarna automatiskt för att förhindra eller mildra en kollision.

Stäng
Automatiskt avbländande helljus (AHB)

Automatiskt avbländande helljus (AHB)

AHB, automatiskt avbländande helljus (Automatic High Beam), är utformat för att optimera sikten vid mörkerkörning för alla trafikanter. En kamera som sitter monterad i backspegeln upptäcker ljusen från mötande fordon och övervakar samtidigt omgivande ljusstyrka från t ex gatlyktor. AHB växlar automatiskt mellan hel- och halvljuset, så att föraren kan koncentrera sig helt på vägen, säkert och bekvämt.

Stäng
Backkamera
Farthållare
Högtalare, 6 stycken
Toyota Touch 2 multimediasystem
Fönsterhissar bak elmanövrerade
Fönsterhissar fram elmanövrerade
Luftkonditionering, automatisk (AAC)
Krockkuddar, 7 stycken

Mer om Auris

Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!