Bygg din Aygo
Hitta närmaste återförsäljare!
Provkör Aygo
Räkna på Privatleasing
Min Toyota

AYGO

JUST GO

Fordonsskatt 360 kr/år

Från 119.900 kr
 
Blandad körning
Från och med den 1 september 2018 kommer WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) att ersätta NEDC (New European Drive Cycle), vilket är det nuvarande testförfarandet för bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp. På grund av mer realistiska testförhållanden är de värden som uppmätts under WLTP i många fall högre än de som uppmätts under NEDC.
från 4,1 l/100 km
 
CO2 från 93 g/km
 • Design som överraskar

  Smidig och redo. Med en ny fräsch design, en dramatisk front och ett urval fantastiska lackfärger som uttrycker din personlighet.

 • Effekt

  Vi har analyserat varje liten designdetalj på våra bilar för att minimera bränsleförbrukning och miljöpåverkan. Det gäller inte minst den nya AYGO-motorn (2NR-FKE), som har en imponerande låg bränsleförbrukning och ännu lägre utsläppsvärden.

 • Liten och smidig

  Med en längd på 3,45 m och en svängradie på bara 4,8 m är ingen gata för trång och ingen kurva för snäv för AYGO.

 • Redo för det oväntade

  Kompakta och gatusmarta AYGO har allt som behövs för en hög säkerhet. Tack vare ett aktivt krockskyddssystem (PCS)* och körfilsvarnare (LDA)* som är standard på nya AYGO. *Ingår i Toyota Safety Sense Technology.

  Mer om Toyota Safety Sense Technology >

AYGO. Vart du vill.

Livet är roligare när du låter humöret bestämma vägen. AYGO är liten, tyst och smidig och känner sig som hemma på trånga citygator. Dessutom överraskar den med sin djärva, uttrycksfulla design. Välj mellan flera fantastiska färger och låt din AYGO visa vem du är.

Mer körgläde.

Mindre planering och mer leva. Stick ut från mängden med smarta, djärva och unika AYGO.

 • Lysande detaljer

  Smarta, djärva och unika AYGO visar vägen med LED-strålkastare fram, medan de karaktäristiska LED-lamporna bak drar blickarna till sig i natten.

 • Ständigt uppkopplad

  AYGOs smartphoneintegrering är smart, smidig och säker och förvandlar din telefon till den ultimata kartläsaren och reskamraten i ditt liv. Spegla dina favoritappar på den stora 7-tumspekskärmen och använd telefonens röststyrning för att få köranvisningar, hålla kontakten och njuta av underhållning under resan.

 • Välj din egen väg

  Livet är roligare när du låter humöret bestämma vägen. AYGO är kompakt, bekväm och tyst. Den är kvick i svängarna på slingrande grusvägar, smidig i storstaden och lätt att parkera i små utrymmen. Låt din impuls styra och det blir roliga än någonsin att köra.

AYGO in i minsta detalj

Elegant, unik och uppkopplad – välutrustade AYGO har allt du behöver.

Våga vara unik

Våga vara unik

Originell, subtil eller mycket attityd? AYGO har en unik invändig design som passar allas personlighet.

Redo för det oväntade

Redo för det oväntade

Kompakta och gatusmarta AYGO har allt som behövs för en hög säkerhet. Tack vare ett aktivt krockskyddssystem (PCS) och körfilsvarnare (LDA) är AYGO beredd på vad som än väntar runt hörnet.

Läs mer om Toyota Safety Sense
Fälgar som tar för sig

Fälgar som tar för sig

Stylade hjulsidor och bearbetade lättmetallfälgar – ge din AYGO stans snyggaste sneakers.

Bygg din AYGO
Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!