Boka service
Hitta närmaste återförsäljare!
Bygg din Toyota
Provkör en Toyota
Lånekalkylator
Min Toyota

Corolla Touring Sports

FINNS SOM ELHYBRID

När världen utvecklas, vad väljer du?
Fortsätt framåt.

Från 218.900 kr
ELHYBRID
Blandad körning
Från och med den 1 september 2018 kommer WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) att ersätta NEDC (New European Drive Cycle), vilket är det nuvarande testförfarandet för bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp. På grund av mer realistiska testförhållanden är de värden som uppmätts under WLTP i många fall högre än de som uppmätts under NEDC.
från 3,3 l/100 km
ELHYBRID
CO2 från 76 g/km
 
Blandad körning
Från och med den 1 september 2018 kommer WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) att ersätta NEDC (New European Drive Cycle), vilket är det nuvarande testförfarandet för bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp. På grund av mer realistiska testförhållanden är de värden som uppmätts under WLTP i många fall högre än de som uppmätts under NEDC.
från 5,1 l/100 km
 
CO2 från 116 g/km
 • Uppseendeväckande design

  Corolla väcker uppmärksamhet från alla vinklar. En låg, elegant front skapar en smidig profil, samtidigt som fronten och bakdelen avslöjar en kraftfull, bred form som förstärks av en sportig grill och stilrena LED-strålkastare.

 • Ren körglädje

  Välj mellan två olika hybridmotorer för nya Corolla; 1,8 l eller 2,0 l. Med hybridmotorn på 1,8 l får du en så mjuk och tyst körning som du bara kan förvänta dig av en Toyota. Den helt nya 2,0 l motorn är ännu mer kraftfull och ger din elhybrid mer kraft till att ta ut svängarna.

 • Avancerad säkerhetsteknik

  Det innovativa säkerhetspaketet Toyota Safety Sense förutser potentiella faror och ger dig effektiv förarassistans på en helt ny nivå medan du kör. Med en rad olika smarta hjälpmedel för din körning så blir varje resa lika säker som avkopplad. I Toyota Safety Sense ingår bland annat automatiskt helljus, backkamera, aktivt krockskyddssystem och smart parkeringsassistans.

 • Smart och praktisk

  Den genomtänkta designen av bagageutrymmet gör det enklare att ta allt du vill med dig. Bakluckans bottenplatta är vändbar, med matta på ena sidan och syntet på andra. För lite extra utrymme kan du sänka botten till en lägre nivå. För ännu lite mer utrymme drar du i en spak och så fälls baksätena automatiskt ner. Och när du har med dig din smarta nyckel så kan du bara svepa med foten under den bakre stötfångaren så öppnas bakluckan automatiskt.

Corolla är tillbaka

Och är bättre än någonsin! Nya Corolla kommer i två utföranden; en halvkombi och en Touring Sports. För första gången kan du även välja mellan två olika elhybridmotorer för samma modell; en 1,8 l och en ännu kraftfullare 2,0 l. Med alla fördelar från TNGA-plattformen kommer nya Corolla att ta med dig på en körupplevelse utöver det vanliga.

 • Helt ny design

  Nya Corolla Touring Sports har en kraftfull och dynamisk exteriör. En låg front, bred grill och LED-strålkastare ger Corolla en smidig profil som förstärks av sportiga 18” lättmetallfälgar. Med det generösa bagageutrymmet får du plats med allt du vill ha med dig tack vare en justerbar botten, praktiska sidofack och lättfällda säten.

 • Välj mellan två olika elhybridmotorer

  För första gången någonsin kan du välja mellan två olika elhybridmotorer för en och samma modell; en 1,8 l eller en ännu kraftfullare nyhet på 2,0 l som tar din elhybrid till en helt ny nivå. Genom att leverera massor av kraft med en steglös acceleration för dynamisk körning blir den mest vardagliga bilturen en upplevelse utöver det vanliga.

 • TNGA – en ny plattform

  Nya Corolla är byggd på Toyotas nya avancerade TNGA (Toyota New Global Architecture) plattform som ger modellen en naturligt låg tyngdpunkt och ett perfekt balanserat chassi för enastående stabilitet, optimala köregenskaper och en oslagbar känsla bakom ratten.

Fortsätt framåt med nya Corolla

Med nya Corolla tar du körningen till nästa nivå. I en helt ny design, utrustad med teknik i världsklass och med en stilfull interiör så är nya Corolla är ny ikon för den moderna tiden. En ny spännande era börjar för världens mest sålda bil. Vad väntar du på?

Toyota Corolla TREK

Corolla TREK. Fortsätt upptäcka.

Med Corolla TREK tar du körningen till nästa nivå. Och till platser du vill upptäcka. I en helt unik styling, stilfull interiör och med 20 mm högre markfrigång kommer Corolla TREK med exklusivt utvalda 17” lättmetallfälgar, tonade bakrutor, instegslister, Bi-LED-strålkastare och mycket mer.

Bygg din Corolla TREK
Toyota Safety Sense som standard

Toyota Safety Sense som standard

Nya Corolla är utrustad med de senaste uppgraderingarna inom Toyota Safety Sense. Det unika säkerhetssystemet varnar för potentiella faror och ger dig förarassistans på en helt ny nivå för att göra resan för både dig och dina medpassagerare så avslappnad och säker som möjligt.

Utforska säkerhetsfunktioner
5 av 5 stjärnor i Euro NCAP 2019

5 av 5 stjärnor i Euro NCAP 2019.

Nya Corolla Touring Sports presterade mycket starkt i samtliga fyra testmoment i Euro NCAP krocktest och har tilldelats maximala fem av fem stjärnor för imponerande bra krocksäkerhet.

Läs hela pressmeddelandet
Appen MyT

Appen MyT, för ditt bilägande

MyT är vår app som består av ett flertal uppkopplade tjänster för din bil, designade för att göra ditt liv enklare. Med MyT-appen kan du koppla upp och hålla kontakten med din Toyota.

Utforska MyT-appen
Toyota Corolla Touring Sports som tjänstebil

Corolla Touring Sports som tjänstebil

Interiören i nya Corolla är designad för maximal komfort med en förarmiljö som är utformad för att du ska kunna sitta avkopplat och komma fram utvilad. Rattvärmen håller händerna varma hela vintern. Lastvolymen är 581 l (med nedfällt baksäte 1591 l).

Läs mer om Corolla Touring Sports som tjänstebil
Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!