Boka service
Hitta närmaste återförsäljare!
Bygg din Toyota
Provkör en Toyota
Lånekalkylator
Min Toyota

Corolla

När världen utvecklas, vad väljer du?
Fortsätt framåt.

Från 210.900 kr
Blandad körning
Från och med den 1 september 2018 kommer WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) att ersätta NEDC (New European Drive Cycle), vilket är det nuvarande testförfarandet för bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp. På grund av mer realistiska testförhållanden är de värden som uppmätts under WLTP i många fall högre än de som uppmätts under NEDC.
från 5,6 l/100 km
CO2 från 128 g/km
 • Uppseendeväckande design

  Corollas kraftfulla yttre betonas av en bred form och sportig profil tillsammans med en låg, elegant front. Sportiga 18” lättmetallfälgar, stilrena LED-strålkastare och alternativ att välja till lackfärg i Bi-tone adderar en ännu mer iögonfallande effekt.

 • Ren körglädje

  Välj mellan två olika hybridmotorer för nya Corolla; 1,8 l eller 2,0 l. Med hybridmotorn på 1,8 l får du en så mjuk och tyst körning som du bara kan förvänta dig av en Toyota. Den helt nya 2,0 l motorn är ännu mer kraftfull och ger din elhybrid mer kraft till att ta ut svängarna.

 • Avancerad säkerhetsteknik

  Det innovativa säkerhetspaketet Toyota Safety Sense förutser potentiella faror och ger dig effektiv förarassistans på en helt ny nivå medan du kör. Med en rad olika smarta hjälpmedel för din körning så blir varje resa lika säker som avkopplad. I Toyota Safety Sense ingår bland annat automatiskt helljus, backkamera, aktivt krockskyddssystem och smart parkeringsassistans.

Corolla är tillbaka

Och är bättre än någonsin! Nya Corolla kommer i två utföranden; en halvkombi och en Touring Sports. För första gången kan du även välja mellan två olika elhybridmotorer för samma modell; en 1,8 l och en ännu kraftfullare 2,0 l. Med alla fördelar från TNGA-plattformen kommer nya Corolla att ta med dig på en körupplevelse utöver det vanliga.

 • Helt ny design

  Nya Corolla har en kraftfull och dynamisk exteriör, som kan göras ännu mer iögonfallande med tillval av lackfärg i Bi-tone. En låg front, bred grill och LED-strålkastare ger Corolla en smidig profil som förstärks av sportiga 18” lättmetallfälgar. Nya Corolla är designad med utgångspunkt i din komfort för att du ska resa tryggt och bekvämt.

 • Välj mellan två olika elhybridmotorer

  För första gången någonsin kan du välja mellan två olika elhybridmotorer för en och samma modell; en 1,8 l eller en ännu kraftfullare nyhet på 2,0 l som tar din elhybrid till en helt ny nivå. Genom att leverera massor av kraft med en steglös acceleration för dynamisk körning blir den mest vardagliga bilturen en upplevelse utöver det vanliga.

 • TNGA – en ny plattform

  Nya Corolla är byggd på Toyotas nya avancerade TNGA (Toyota New Global Architecture) plattform som ger modellen en naturligt låg tyngdpunkt och ett perfekt balanserat chassi för enastående stabilitet, optimala köregenskaper och en oslagbar känsla bakom ratten.

Fortsätt framåt med nya Corolla

Med nya Corolla tar du körningen till nästa nivå. I en helt ny design, utrustad med teknik i världsklass och med en stilfull interiör så är nya Corolla är ny ikon för den moderna tiden. En ny spännande era börjar för världens mest sålda bil. Vad väntar du på

Toyota Safety Sense som standard

Toyota Safety Sense som standard

Nya Corolla är utrustad med de senaste uppgraderingarna inom Toyota Safety Sense. Det unika säkerhetssystemet varnar för potentiella faror och ger dig förarassistans på en helt ny nivå för att göra resan för både dig och dina medpassagerare så avslappnad och säker som möjligt.

Utforska säkerhetsfunktioner
5 av 5 stjärnor i Euro NCAP 2019

5 av 5 stjärnor i Euro NCAP 2019.

Nya Corolla presterade mycket starkt i samtliga fyra testmoment i Euro NCAP krocktest och har tilldelats maximala fem av fem stjärnor för imponerande bra krocksäkerhet.

Läs hela pressmeddelandet
Appen MyT

Appen MyT, för ditt bilägande

MyT är vår app som består av ett flertal uppkopplade tjänster för din bil, designade för att göra ditt liv enklare. Med MyT-appen kan du koppla upp och hålla kontakten med din Toyota.

Utforska MyT-appen
Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!