Boka service
Hitta närmaste återförsäljare!
Bygg din Toyota
Provkör en Toyota
Lånekalkylator
Min Toyota

Corolla Hybrid Executive

Kampanjpriser
Prislista
Motor och växellåda Kaross Drivning Pris inkl. moms Kampanjinformation
1,8 Hybrid Synergy Drive Hybridtransmission 5-dörrars Framhjulsdrift
271.900 kr 289.900 kr
Bygg din bil
Prislista
Motor och växellåda Kaross Drivning Pris inkl. moms
2.0 Hybrid Synergy Drive Hybridtransmission 5-dörrars Framhjulsdrift
322.500 kr
Bygg din bil
Toyota Corolla
Erbjudandet gäller endast privatkunder och är giltigt t o m 30 september 2019. Priserna är rek. ca-pris från generalagent, lokala avvikelser kan förekomma. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade med tillval som inte finns i Sverige. CO2-utsläpp för Corolla/Corolla Touring Sports vid blandad körning 3,3-5,8 l/100km och 76-132g CO2 (korrelerad NDEC) samt 4,5-6,9 l/100km och 101-155g CO2 (WLTP). Med reservation för avvikelser, prisändringar och tryckfel. *Finansiering via Toyota Financial Services: exempel på månadskostnad med Toyota Flex Billån, 36 månader, ord. rörlig ränta 3,95% (jun-19), 30% kontant/inbyte, 45-46% slutbetalning/garanterat återköpsvärde och total körsträcka om max 4.500 mil. Det garanterade återköpsvärdet är baserat på ord. pris. Effektivränta 4,5-4,8%. Uppläggningsavgift och aviavgift tillkommer. Med reservation för ev. prisändringar, avvikelser och tryckfel. Erbjudandet giltigt t.o.m. 30 september 2019. **Finansiering via Toyota Financial Services: exempel med Flex Privatleasing, månadskostnad inkl. service, baserad på fast ränta, 36 månader, 4500 mil, och garanterat restvärde. Övermil (10 kr/mil) och skador utöver normalt slitage debiteras vid återlämning av bilen. Uppläggnings- och aviavgift samt skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Erbjudandet giltigt t.o.m. 30 september 2019.
Utrustningslista
Parkeringssensorer fram
Parkeringssensorer bak
Intelligent parkeringsassistans med automatbroms
Döda vinkeln-varnare, Blind Spot Monitor (BSM)

Döda vinkeln-varnare, Blind Spot Monitor (BSM)

Om detektorerna baktill på bilen upptäcker ett fordon i din döda vinkel, tänds en varningslampa i den aktuella backspegeln.

Stäng
Intelligent Körfilsassistans (LTA)
Rear Cross Traffic Alert (RCTA)

Rear Cross Traffic Alert (RCTA)

När föraren backar ut ur en parkeringsplats, använder RCTA-funktionen radarvågor för att upptäcka fordon bakom bilen som inte syns i de yttre backspeglarna. När ett fordon närmar sig varnar RCTA föraren med en summerton och blinkande indikatorer i de yttre backspeglarna.

Stäng
Strålkastare Multi-LED
Trådlös mobiltelefonladdare (Qi)
Vindrutedisplay (Head Up Display)

Vindrutedisplay (Head Up Display)

Projicerar information om t ex hastighet på vindrutan.

Stäng
Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!