Lånekalkylator
Hitta närmaste återförsäljare!
Provkör en Toyota
Bygg din Toyota
Boka service
Min Toyota

Corolla Hybrid Executive

Kampanjpriser
Prislista
Motor och växellåda Kaross Drivning Pris inkl. moms Kampanjinformation
1,8 Hybrid Synergy Drive Hybridtransmission 5-dörrars Framhjulsdrift
271.900 kr 289.900 kr
Bygg din bil
Prislista
Motor och växellåda Kaross Drivning Pris inkl. moms
2.0 Hybrid Synergy Drive Hybridtransmission 5-dörrars Framhjulsdrift
322.500 kr
Bygg din bil
Toyota Corolla
*Erbjudandet gäller så långt lagret räcker och/eller t.o.m. 30 Juni 2019. Gäller för privatkunder. Kan inte kombineras med Flex Privatleasing, andra avtal eller rabatter. Kampanjpriset är ett rek. ca-pris från generalagent, lokala avvikelser kan förekomma. CO2-utsläpp vid blandad körning 3,3-5,8 l/100 km och 101-154 g/km (WLTP), 76-132 g/km (korrelerad NEDC). Med reservation för avvikelser, prisändringar och tryckfel. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Finansiering via Toyota Financial Services: exempel med Flex Privatleasing, månadskostnad inkl. service, baserad på fast ränta, 36 månader, 4500 mil, och garanterat restvärde. Övermil (10 kr/mil) och skador utöver normalt slitage debiteras vid återlämning av bilen. Uppläggnings- och aviavgift samt skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Erbjudandet giltigt t.o.m. 30 juni 2019. Uppgraderingserbjudandet gäller Corolla 1,2 T bensin och Corolla 1,8 l hybrid och kan inte kombineras med Flex Privatleasing.
Utrustningslista
Döda vinkeln-varnare, Blind Spot Monitor (BSM)

Döda vinkeln-varnare, Blind Spot Monitor (BSM)

Om detektorerna baktill på bilen upptäcker ett fordon i din döda vinkel, tänds en varningslampa i den aktuella backspegeln.

Stäng
Intelligent Körfilsassistans (LTA)
Intelligent parkeringsassistans med automatbroms
Parkeringssensorer bak
Parkeringssensorer fram
Rear Cross Traffic Alert (RCTA)

Rear Cross Traffic Alert (RCTA)

När föraren backar ut ur en parkeringsplats, använder RCTA-funktionen radarvågor för att upptäcka fordon bakom bilen som inte syns i de yttre backspeglarna. När ett fordon närmar sig varnar RCTA föraren med en summerton och blinkande indikatorer i de yttre backspeglarna.

Stäng
Strålkastare Multi-LED
Trådlös mobiltelefonladdare (Qi)
Vindrutedisplay (Head Up Display)

Vindrutedisplay (Head Up Display)

Projicerar information om t ex hastighet på vindrutan.

Stäng
Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!