Bygg din Hilux
Hitta närmaste återförsäljare!
Provkör Hilux
Beräkna månadskostnad
Min Toyota

Hilux

Ostoppbar sedan 1968

Från 264.900 kr exkl. moms
Blandad körning
Från och med den 1 september 2018 kommer WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) att ersätta NEDC (New European Drive Cycle), vilket är det nuvarande testförfarandet för bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp. På grund av mer realistiska testförhållanden är de värden som uppmätts under WLTP i många fall högre än de som uppmätts under NEDC.
från 6,6 l/100 km
CO2 från 174 g/km

Lika bekväm på alla underlag

Hilux tar dig fram där du inte trodde det var möjligt. Med fyrhjulsdrift, differentialspärr och klassens bästa markfrigång. Högsta säkerhetsbetyg i krocktest och de senaste och mest förfinade elektroniska hjälpmedlen som standard.

  • Legendarisk slitvarg sedan 1968

    Ända sedan lanseringen av den första Hilux-modellen 1968, har den stilbildande pickupen gjort både avtryck och intryck vart den än visat sig.

  • Kvalitet och tillförlitlighet

    Hilux har använts i många extrema sammanhang. På såväl Nordpolen som Sydpolen, körts till vulkanutbrott på Island och segrat i Dakarrallyt.

  • Tuff utanpå - bekväm inuti

    Många använder sin Hilux som ett pålitligt arbetsredskap i krävande miljöer medan andra ser den som en livsstilsbil eller en bekväm familjebil.

Hilux – en ostoppbar kraft

Över 50 år av ständig påfrestning på världens tuffaste platser har lärt oss en hel del – Hilux är omöjlig att stoppa.

Toyota Safety Sense som standard

Toyota Safety Sense som standard

Hilux är utrustad med Toyota Safety Sense, det unika säkerhetssystemet varnar för potentiella faror och ger dig förarassistans på en helt ny nivå.

Utforska säkerhetsfunktionerna
En pick-up som drar tuffa last

En pick-up som drar tuffa last

Hilux har en lastvikt på upp mot 1 ton. Med stabiliseringsfunktionen Trailer Sway Control (TSC) åker du stadigt och säkert även i kraftig vind och i svår terräng.

Läs specifikationer och utrustning
Toyota Hilux i tjänsten

Hilux i tjänsten

Hilux kommer i flera prestanda- och utrustningsnivåer anpassade för olika arbetsuppgifter. Alltid med hög prioritet på komfort och körkänsla. Kombinerat med världsledande miljötänk, svårslagen kvalitet och låg ägandekostnad har du en bil du alltid kan lita på.

Se erbjudande här
Dakarvinnare 2019

Hilux segrare av Dakarrallyt

2019 körde Nasser Al-Attiyah och Matthieu Baumel hem totalsegern i det legendariska Dakarrallyt i deras Toyota Gazoo Racing-preppade Hilux. Rallyt mätte 500 mil totalt varav 300 mil utgjorde specialsträckor med sanddynor och svår terräng i upp mot 40 graders värme.

Om TOYOTA GAZOO Racing
Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!