Bygg din LC150
Hitta närmaste återförsäljare!
Provkör LC150
Beräkna månadskostnad
Min Toyota

Land Cruiser 150

Tar dig dit du ska. Och tillbaka.

Pris

Från 571.900 kr

Blandad körning

Från och med den 1 september 2018 kommer WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) att ersätta NEDC (New European Drive Cycle), vilket är det nuvarande testförfarandet för bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp. På grund av mer realistiska testförhållanden är de värden som uppmätts under WLTP i många fall högre än de som uppmätts under NEDC.

från 7,8 l/100 km

CO2

från 206 g/km

Angivna värden är det högsta resp. lägsta i det tillgängliga motorutbudet och är inte nödvändigtvis representativa för någon specifik modellversion.
Angivna värden för bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp är beräknade efter en blandad körcykel enligt tillämpliga regelverk.
Stäng
Villkor
White Pearl (070)

Land Cruiser 150. Legendarisk karaktär. Oöverträffad styrka.
Land Cruiser – med sitt unika arv som sträcker sig över 65 år – är helt unik i sin förmåga att kombinera en enastående kvalitet, hållbarhet och tillförlitlighet med oöverträffad terrängförmåga. Allt paketerat i en lyxig kostym med svårslagen prestanda och komfort.

Från och med den 1 september 2017 kommer alla nya personbilar att typgodkännas med World Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP), vilket är ett nytt, mer realistiskt testförfarande för mätning av bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp. Från och med den 1 september 2018 kommer WLTP att ersätta den nya europeiska cykeln (NEDC) som är det nuvarande testförfarandet. På grund av mer realistiska provförhållanden är bränsleförbrukningen och koldioxidutsläppen mätt under WLTP i många fall högre jämfört med de som uppmätts under NEDC.
Läs mer om WLTP och ett nytt sätt att mäta bränsleförbrukning och CO2-utsläpp.

Toyota Safety Sense

Läs mer >

Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!