Toyota Prius Plug-in Hybrid

Marknadens mest effektiva laddhybrid

Vår laddhybrid Prius Plug-in Hybrid är inte bara en utveckling av den senaste generationen Prius. Det är en unik bil i sig. Den tar dig längre än 50 kilometer på enbart el. Därefter kör du den som en helt vanlig Toyota elhybrid. Med oöverträffad effektivitet sätter den en helt ny standard för laddhybrider.

Toyota Prius Plug-in Hybrid tillbaka i slutet på maj!

Toyota Prius Plug-in Hybrid är för närvarande slutsåld. Men redan i slutet på maj är vår laddhybrid tillbaka på hemsidan för nya beställningar. Då också med flera nyheter, som till exempel 3-sitsigt baksäte och två nya metallic-lacker.

/

Mer från Toyota

Helt nya Toyota Prius Plug-in Hybrid Helt nya Toyota Prius Plug-in Hybrid Snart fem år efter att Toyota presenterade sin första banbrytande laddhybrid är det nu dags för helt nya Prius Plug-in Hybrid att förnya upplevelsen av att köra laddhybrid. Häng med och upptäck vad det är som gör vår nya hybrid så speciell! Läs om Toyota Touch® 2 med GO Navigation Läs om Toyota Touch® 2 med GO Navigation Nya Toyota Touch® 2 med GO Navigation har fått nya menyer som du styr genom att dra och trycka lätt med fingret. Du får tillgång till massor av information som har med bilen eller din färd att göra. Från trippmätare och inställning av luftkonditionering till anpassning av funktioner som dörrlås och belysning m.m! Historien om Prius Historien om Prius Den traditionella förbränningsmotorn har revolutionerat vår värld under de senaste drygt hundra åren — från att möjliggöra överklassens första trevande bilutflykter till att sitta under huven på dagens tillförlitliga och mer överkomliga bilar.
Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!