Helt nya PROACE CITY och PROACE CITY VERSO

Stora styrkor i litet format

Vi på Toyota tar både vårt eget och ditt arbete på största allvar. Därför har vi skapat PROACE CITY och PROACE CITY VERSO. De är designade för dig och din verksamhet till 100%. Dessutom är de smidiga att köra och har utrymmen som överraskar.
Nya PROACE CITY är allt det du kan förvänta dig från Toyota – i en skåpbil.
Introduktion i maj 2020.

Mer än ett jobb. Mer än en transportbil. Det är en Toyota.

Hitta din återförsäljare Produktfaktablad Nyhetsbrev

Plats för allt och alla

PROACE CITY är din perfekta arbetskamrat – praktisk, smidig och flexibel. Du kan få den med senaste generationens automatlådor både i diesel -och bensinutförande. PROACE CITY har en mängd genomtänkta funktioner och är byggd för att hålla din verksamhet rullande, oavsett vad du transporterar. Öka lastkapaciteten med 0,4 m³ med Smart Cargo-systemet. PROACE CITY tar sig fram utan problem på smala stadsgator och de asymmetriska bakdörrarna gör den enkel att lasta. Om du väljer dubbla skjutdörrar kan du lasta från bägge sidor.

Praktisk, mångsidig, bekväm och uppkopplad – PROACE CITY VERSO är designad att lösa alla tänkbara transportbehov och dessutom med högsta komfort. Den har gott om plats för upp till sju personer, och med tre Isofix-fästen på andra sätesraden och flera säkerhetspaket kan du, dina passagerare och din värdefulla last alltid känna sig trygga. För alla teknikälskare finns Apple CarPlay™ och Android Auto™, som i kombination med Toyota Touch® och Toyota Touch® & Go visar dina utvalda appar och ger dig tillgång till en mängd funktioner direkt på bilens pekskärm.

Oavsett behov – det finns alltid en PROACE CITY som passar ditt företag. Det generösa lastutrymmet på upp till 3,7 m³ för den korta versionen och upp till 4,3 m³ för den långa klarar lastlängder på upp till 3,4 m i kombination med Smart Cargo-systemet. 2 lastpallar går in även i den korta versionen och små hjulhus och låg lasttröskel gör lastningen.Till dieselmotorerna har du fjärrstyrd bränsledriven värmare som standard från Comfort-nivå. Med den har du en varm och avisad bil när du lämnar hemmet på morgonen.

/
/
/
/
/

Mer från Toyota

Dags för ny tjänstebil? Dags för ny tjänstebil? En lite mindre? Eller kanske en lite större? Eller precis lagom? Vi har elhybrider som passar alla. Våra tjänstebilserbjudanden Våra tjänstebilserbjudanden Se våra erbjudanden som passar dig som tjänstebilsförare, egenföretagare och inköpare. Toyota transportbilar Toyota transportbilar Transportbilar i olika modeller och motoralternativ. Alltid med högt prioriterad komfort och körkänsla. Våra sportmodeller Våra sportmodeller Nu är det din tur att uppleva vad TOYOTA GAZOO Racing står för. På vägen. Med dig bakom ratten.

Sveriges mest nöjda bilägare kör Toyota

Läs mer här.

Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!