Showroom online
Hitta närmaste återförsäljare!
Bygg din Toyota
Provkör en Toyota
Lånekalkylator
Boka service
Min Toyota

RAV4 Laddhybrid AWD-i Active - SUV 5-d

 • 18" maskinarbetade lättmetallfälgar (fem-ekrade)
 • Baklucka elektriskt manöverbar
 • Parkeringssensorer bak
 • Farthållare, intelligent aktiv (iACC)
Jämför
Toyota RAV4 Laddhybrid AWD-i - Active - SUV 5-d
  • Super White (040) Ej tillgänglig till detta motorval
 • White Pearl (070) Ej tillgänglig till detta motorval
 • Grey Metallic (1G3) Ej tillgänglig till detta motorval
 • Attitude Black (218) Ej tillgänglig till detta motorval
 • Silver Metallic (1D6) Ej tillgänglig till detta motorval
 • Emotional Red (3U5) Ej tillgänglig till detta motorval
 • Dark Blue Metallic (8X8) Ej tillgänglig till detta motorval
Från
489.900 kr
Blandad körning
Värden enligt nya testcykeln WLTP som gäller för förbrukning och koldioxid (CO2) från januari 2019. Denna deklaration är främst avsedd för jämförelse mellan olika bilmodeller. Bränsleförbrukning och koldioxid (CO2) kan bli högre eller lägre beroende på bl a utrustning, körsätt och körförhållanden.
1 l/100 km
CO2
Värden enligt nya testcykeln WLTP som gäller för förbrukning och koldioxid (CO2) från januari 2019. Denna deklaration är främst avsedd för jämförelse mellan olika bilmodeller. Bränsleförbrukning och koldioxid (CO2) kan bli högre eller lägre beroende på bl a utrustning, körsätt och körförhållanden.
22 g/km

Priser & Utmärkelser

I en klass för sig

RAV4 Laddhybrid AWD-i

 • Dubbelt DNA

  RAV4 Laddhybrid AWD-i kombinerar vår mest kraftfulla hybridteknik med enastående kapacitet på ren el, för att kunna ta dig ännu längre och ännu renare. Den har en sofistikerad design och den dubbla energin från vår fjärde generation hybridteknologi och ett litiumjonbatteri med hög kapacitet, gör att att du kan njuta av omedelbar acceleration och klassledande räckvidd.

 • Ren kraft

  Kraftfull, dynamisk och säker – RAV4 Laddhybrid AWD-i levererar prestanda i en klass för sig.Den är utrustad med en 2,5-liters Hybrid Dynamic Force-bensinmotor och ett intelligent fyrhjulsdriftssystem (AWD-i) och accelererar från 0-100 km/h på bara 6,0 sekunder. Detta tack vare sin imponerande dragvikt och 306 DIN hk.

 • Interiör

  Den eleganta kupén i RAV4 Laddhybrid AWD-i ger den perfekta miljön för tyst, enkel prestanda. Sportiga lädersäten och ett stort panoramasoltak* gör resor i den rymliga kupén luftiga och bekväma. Ett 520 liters bagageutrymme ger ett flexibelt lastutrymme. *Tillval

VINTERHJULSKAMPANJ!

VINTERHJULSKAMPANJ!

Just nu kan du välja till kompletta 18-tums vinterhjul med dubb- eller friktionsdäck från Continental eller Nokian, för endast 4.900 kr inklusive moms.

Läs mer om kampanjen här

Frågor & Svar - Elektrifierad körning

 • Vad är skillnaden mellan en laddhybrid och en elhybrid?

  Toyotas laddhybrider har en betydligt större batterikapacitet och längre, helt elektrisk räckvidd på upp till 75 km. Laddhybrider kan laddas via en extern strömkälla, såsom ett eluttag, en laddbox eller en laddstation. Även om du maximerar din elektriska räckvidd genom att ladda så ofta som möjligt, behöver du inte vara orolig för att bli stående när batteriet är tomt. Laddhybriden fortsätter att köra som en vanlig elhybrid när det elektriska batteriet har tagit slut. När du kör i hybridläget fungerar RAV4 Laddhybrid precis som en vanlig Toyota elhybrid. Den byter sömlöst mellan två drivlinor - en effektiv förbränningsmotor och en självladdande hybriddrivlina, vilket möjliggör en hög grad av flexibilitet, speciellt under längre resor.
 • Är det lika roligt som effektivt att köra?

  RAV4 Laddhybrid är responsiv och kraftfull och levererar en härlig, nästan lekfull, körupplevelse. Den accelererar från 0-100 km/h på bara 6 sekunder tack vare sin imponerande dragkraft och prestanda på 306 DIN hk. Med lägre CO2-utsläpp och bättre effektivitet än en vanlig bil med förbränningsmotor, kan RAV4 Laddhybrid leverera en ännu bättre bränsleekonomi (22g CO2/1,0 l kombinerad bränsle). RAV4 Laddhybrid erbjuder också alla fördelar som finns med en helt eldriven åktur - från ett omedelbart och högt vridmoment till en helt tyst kupé.
 • Hur långt kan jag köra på ett fulladdat batteri och kan jag köra på bara elektricitet?

  När du använder EV-läget kör du bilen på 100% el och reser helt utsläppsfritt var du än kör. RAV4 Laddhybrid har en räckvidd på upp till 75 km (kombinerad terräng) eller upp till 98 km (stadskörning). För avstånd som är längre än den elektriska räckvidden, byter RAV4 Laddhybrid sömlöst över till att fortsätta köra som en elhybrid och kombinerar bensinmotorn med regenererad elektrisk batterikraft.
 • Var kan jag ladda?

  Eluttag hemma
  Du kan ladda din RAV4 Laddhybrid via ett vanligt elluttag hemma (10A).

  Laddbox
  Snabb och pålitlig laddning hemma eller vid kontoret är möjligt genom en laddbox*.

  *Kontakta din återförsäljare om du vill köpa en laddbox tillsammans med din bil.

  Publika laddstationer
  Du kan ladda via en laddstation eller snabbladdstation på gatan eller på parkeringsplatser. Prenumerera också på Toyota Charging Network via appen MyT för att enkelt ta reda på dina närmaste laddstationer.
 • Hur lång tid tar det att ladda?

  Eluttag hemma
  Du kan ladda fullt på 7,5 timmar*. Du har också möjlighet att ställa in och schemalägga laddningstider för att exempelvis dra fördel av reducerade elpriser under natten.

  Laddbox
  Att installera en laddbox hemma gör att du kan ladda med optimerad hastighet och säkerhet. Du laddar fullt på 2,5 timmar*. Du kan också kontrollera och övervaka laddningen via appen MyT på din telefon.

  Publika laddstationer
  Ladda via en laddstation som finns ute på stan eller vid dedikerade parkeringsplatser. Precis som med en laddbox kommer batteriet att kunna laddas fullt på 2,5* timmar.
  Via appen MyT kan du hålla koll på hur lång tid du behöver ladda, vilket är extra användbart när du laddar vid en publik laddstation.

  *Från 0 till 100%
 • Hur kan jag maximera min eldrivna körning?

  Ladda oftare
  Att ladda varje dag kommer göra att du får ut så mycket som möjligt av den elektriska körningen med din bil.

  En smidig körupplevelse
  Genom att optimera din körstil kan du förbättra din bils elektriska effektivitet samt att kunna köra med enastående prestanda varje gång du sitter bakom ratten.

  Regenerativ inbromsning
  Genom att ta tillvara på den kinetiska energin när du bromsar, laddas batteriet och saktar även intuitivt ner bilen så fort du lyfter foten från gaspedalen.

  Förvärm kupén
  Njut av en perfekt tempererad kupé varje gång du ska åka iväg, tack vare våra fjärrstyrda tjänster. Kyl eller värm upp bilen hemifrån, utan att ens behöva utnyttja det elektriska batteriets räckvidd.
 • Kan jag fortfarande köra min laddhybrid när batteriet är slut?

  Så länge din bil har bensin kan du köra din RAV4 Laddhybrid som en vanlig elhybrid när det elektriska batteriet tar slut. Regelbunden laddning gör att du både kommer märka och uppskatta fördelarna med att köra helt elektriskt, inklusive lägre utsläpp och lägre omkostnader.
 • Hur länge är batteriet i RAV4 Laddhybrid designat att hålla?

  Vi på Toyota bygger alltid våra batterier för att hålla lika länge som bilens livslängd. Varje batteri kommer med en 5-årig/100.000 km* garanti som med årlig Hybridservice kan förlänga garantin i upp till 10 år.

  *Vilken som är tidigast
Flera skäl att välja RAV4 laddhybrid AWD-i
/
Du kan köra vår RAV4 Laddhybrid AWD-i upp till 75 km på ren el vid fulladdat batteri. Därefter övergår den till att bli en självladdande elhybrid som du kan fortsätta köra i genomsnitt 50% på el tills du laddar den nästa gång.
 
 • CO2-utsläpp från 22 g/km (WLTP)
 • 75 km räckvidd på el*
 • Toyotas intelligenta fyrhjulsdriftsystem AWD-i
 • Systemeffekt på 306 hk
 • Robust och djärv design
*Körsträcka på el beroende på batteriladdning och körförhållanden. Den beräknade körsträckan på ren el är 75 km under mätcykeln WLTP. CO2-utsläpp 22 g/km vid blandad körning. Bränsleförbrukning och koldioxid (CO2) kan bli högre eller lägre beroende på bl a utrustning, körsätt och körförhållanden.

ALLT DET BÄSTA – HELT UTAN KOMPROMISSER

Utforska några av nyckeldetaljerna hos RAV4 Laddhybrid AWD-i. Rotera för att se bilen ur alla vinklar.

 • Exteriör design

  RAV4 Laddhybrid AWD-i är byggd för att köras och designad för att sticka ut. Den kopplar ihop det robusta utseendet hos en SUV med en skarp och dynamisk styling. Vår fjärde generations hybridteknik och litiumjonbatteriet med hög kapacitet ger dubbel energi, som gör att du kan njuta av omedelbar acceleration och klassledande räckvidd.

 • Omedelbar kraft, oöverträffad effektivitet

  Klassledande låga koldioxidutsläpp och bränsleförbrukning visar att RAV4 Laddhybrid AWD-i matchar sin prestanda med dess effektivitet. Med vårt nya 18,1 kW litiumjonbatteri kan du köra upp till 75 km på ren el. Därefter övergår den till att bli en självladdande elhybrid som du kan fortsätta köra i genomsnitt 50% av körtiden på el tills du laddar den nästa gång.

 • Förfinad och uppkopplad

  Den eleganta och rymliga kupén ger dig den perfekta miljön för tyst och enkel prestanda. I bagageutrymmet på 520 l får du plats med allt du vill ha med dig. För ännu mer kompromisslös komfort och bekvämlighet kan du välja till sportiga lädersäten, ett stort panoramasoltak, head-up display, 9-högtalars ljudsystem från JBL och trådlös mobilladdning.

 • Redo för alla situationer

  Instrumentpanelen är utrustad med en 8-tums pekskärm med vårt senaste multimediasystem och Smartphone Integration (Apple CarPlay™ och Android Auto™). Med MyT Uppkopplade tjänster på din smartphone kan du även kontrollera batterinivån och fjärrstyra både laddning och klimatkontroll. Dessutom ser vårt avancerade system med säkerhetstekniker till att skydda alla, både i och utanför bilen.

UPPKOPPLADE TJÄNSTER

En ny era av sömlös komfort, besparingar och säkerhet. Nu introducerar vi fjärrfunktioner för att styra din bil via MyT-appen på din smartphone.
Tillgänglig med RAV4 Laddhybrid, den första Toyotan med fjärrstyrda tjänster.

Toyota Charging Network

LADDA BILEN I HELA EUROPA.

För dig som har en laddbar bil har vi lanserat en pan-europeisk lösning för publika laddstationer, Toyota Charging Network. Via MyT kan du skaffa dig ett abonnemang på laddtjänsten som ger dig tillgång till fler än 80 000 laddpunkter i Europa. Perfekt om du tänker dig en bilsemester på kontinenten!

Upptäck Toyota Charging Network

Håll dig informerad!


Prenumerera på vårt nyhetsbrev om RAV4 Laddhybrid för att få nyheter och info om kampanjer.

Jag vill ha nyhetsbrev

RAV4 Laddhybrid AWD-i som tjänstebil
/
Förmånsvärde:
från 1.648 kr/mån (vid 50% marginalskatt)
Bra skäl att välja Toyota som tjänstebil

Med både effektivitet och låga utsläpp i ett och samma paket kan du vara säker på ett fördelaktigt ägande med lågt förmånsvärde. Toyotas världsberömda kvalitet ger låga ägarkostnader, höga restvärden, hög tillförlitlighet och låga underhållskostnader.

Helt enkelt ett bekymmersfritt tjänstebilsägande.

Just nu har vi ett förmånligt erbjudande för dig som väljer RAV4 laddhybrid AWD-i Fleet Edition!

RAV4 Laddhybrid AWD-i Fleet Edition
 • Förmånsvärde: från 1.648 kr/mån (vid 50% marginalskatt).
 • En klassledande kombination av räckvidd på el, låga CO2-utsläpp och prestanda.
 • Total ägarkostnad (TCO) i nivå med RAV4 Elhybrid.
 • Mycket attraktivt förmånsvärde.
 • AWD-i för säkerhets skull.
 • Alltid automatlåda.
 • Dragvikt bromsat släp upp till 1 500 kg.

Läs vårt tjänstebilserbjudande