Garanti & service

  • 19" maskinarbetade lättmetallfälgar (fler-ekrade)
Toyota RAV4 Laddhybrid AWD-i - Style - SUV 5-d
    • Tvåtonslack 1D6/218 (2QY) Ej tillgänglig till detta motorval
    • Tvåtonslack 1G3/218 (2QZ) Ej tillgänglig till detta motorval
    • Tvåtonslack 8X8/218 (2RA) Ej tillgänglig till detta motorval
  • Tvåtonslack 070/218 (2QJ) Ej tillgänglig till detta motorval
  • Tvåtonslack 3U5/218 (2CS) Ej tillgänglig till detta motorval

Garanti

Varje Toyota är byggd för att hålla den högsta nivån av kvalitet, hållbarhet och pålitlighet. Alla Toyotas bilar omfattas av 3 års nybilsgaranti.

Toyota Eurocare Vägassistans

Vi vill att du ska få så lite besvär som möjligt om du mot förmodan skulle få problem med din bil. Toyota Eurocare gäller i hela Europa och ser alltid till att du och din Toyota får hjälp. Till varje ny Toyota följer därför tre års Toyota Eurocare vägassistans med på köpet. Därefter kan du förlänga Toyota Eurocare vägassistans tills bilen blir 8 år gammal.

När du som mest behöver hjälp är hjälpen bara ett samtal bort. Toyota Eurocare gäller i Sverige och i de flesta länderna i Europa (Gröna Kort området) – dygnet runt, året om.

Toyotas säkerhetslöfte

Efter flera decenniers erfarenhet av bilar och noggrann forskning kan säkerställa att varje ny Toyota inte bara är redo att köras, utan även går att lita på när du behöver det som mest. Även i situationerna som du på förhand inte kan förutspå. Med vår avancerade teknik bakom Toyota Safety Sense är vårt ultimata mål att till slut kunna eliminera trafikolyckor helt och hållet för att kunna skapa en säkrare miljö i trafiken för alla.

Service

Varje del i servicen eller reparationen ska utföras enligt Toyotas strikta kvalitetsnormer och det är vi som känner din bil bäst av alla. Vi har designat den, tillverkat den och utbildat tekniker för att ta hand om den. Du kan lita på att din auktoriserade Toyota-verkstad erbjuder dig smidig och effektiv service i enlighet med de verkstadsprocedurer och normer som har tagits fram av Toyota.

Kunskapen och engagemanget för varje Toyota och dess ägare har resulterat i ständiga topplaceringar när det gäller Sveriges mest nöjda verkstadskunder (Vi Bilägares Autoindex). Dessutom är varje verktyg, varje del och varje liten mutter speciellt framtagen för att din bil ska förbli det den en gång byggdes för att vara. En Toyota.
Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!