Upplev 2017 års nya Yaris

- den perfekta citybilen

Nya Toyota Yaris gör varje bilfärd lite roligare. Ta bara den energiska linjeföringen, det djärva färgutbudet eller alla de genomtänkta detaljerna. Det är sådant som förvandlar även en vanlig vardagstur till en bilfärd fylld av energi.

/

Bjuder på mersmak


Tystare, smidigare och säkrare än någonsin — nya Yaris är byggd för att ge mersmak. Att det fortfarande är en Yaris är tydligt, men den nya modellen har en mer distinkt linjeföring, bredare stans och erbjuder både nya lackfärger och fälgar. Med Yaris får du en trivsam färd till och med när du är ensam i bilen. Och interiören är så väl genomtänkt att du gärna låter familj och vänner följa med./

Hybrid- eller bensindrift?


Pigg, tyst, smart och tillförlitlig. Att köra Yaris Hybrid har blivit en ännu smidigare och tystare upplevelse. Nu kan du färdas i bästa komfort och samtidigt glädjas åt klassens lägsta koldioxidutsläpp. Du kan också välja en för Yaris helt ny 1,5-liters bensinmotor som erbjuder en perfekt kombination av prestanda och låg förbrukning.

Komfort och kontroll


Interiören hos nya Yaris erbjuder hög komfort och full kontroll på varje färd, kort som lång. Nya klädslar, nya detaljlösningar och ny instrumentbelysning i cool-blue ger interiören en modern atmosfär. 3-ekrad läderklädd ratt med pianosvarta detaljer (fr.o.m. utrustningsversion Active), propellerinfluerade luftintag och strömlinjeformad multimediaskärm är detaljer som bidrar till en känsla av ergonomisk fulländning.Som förare vill man ha full kontroll bakom ratten. Och i Yaris råder ingen tvekan om vem som bestämmer. Bland de nydesignade instrumenten finns en 4,2-tums multiinformationsdisplay i färg som ger tydlig översikt över viktiga färddata. Med de rattmonterade kontrollerna och Toyota Touch 2-systemet tar du kontrollen över musik, telefonsamtal m.m. under färden — med bara fingertopparna.

Mer mer på toyota.se

Toyota Safety Sense

aktiva säkerhetssystem

Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!