Från
235.900 kr

Standardutrustning

Från intelligenta säkerhetssystem till intuitiva interiörfunktioner, varje Toyota lämnar fabriken med en mängd utrustning som standard. Här hittar du den standardutrustning som följer med just denna utrustningsnivå:

I stället för en konventionell bilnyckel bär du med dig en liten dosa i fickan eller i väskan. Sedan kan du låsa upp bilen genom att bara nudda med fingertopparna vid dörrhandtaget och starta bilen med en enkel knapptryckning.
Vid skymning slår reläet automatiskt om mellan varselljus och halvljus.
30 sekunders fördröjning innan strålkastarna släcks, efter att bilen har parkerats.
 • Fälgar och reservhjul
 • Exteriör design
 • Exteriör komfort
 • Prestanda

Tilläggsutrustning

Oavsett livsstil erbjuder Toyota ett brett utbud av valfri utrustning som hjälper dig att få ut mesta möjliga av din bil. Från stylingtillbehör och smart teknik till praktiska funktioner designade för alla körförhållanden, så är du redo för en säker och bekväm resa. Här hittar du den tilläggsutrustning som är framtagen till just denna utrustningsnivå:

Speciellt utformade för Yaris ger dessa lättmetallfälgar en ännu mer distinkt look till bilens utseende. Fälgarna är lätta, starka och med en hållbar finish av hög kvalitet.
Speciellt utformade för Yaris ger dessa lättmetallfälgar en ännu mer distinkt look till bilens utseende. Fälgarna är lätta, starka och med en hållbar finish av hög kvalitet.
Speciellt utformade för Yaris ger dessa lättmetallfälgar en ännu mer distinkt look till bilens utseende. Fälgarna är lätta, starka och med en hållbar finish av hög kvalitet.
För 4 st hjul. Skyddar dina hjul och / eller däck mot oavsiktlig skada när de har tagits bort från bilen för lagring. Passar 13" till 19" hjul.
Formad för att passa bilens hjulhus. Set för fram och bak.
Utformad för att skydda den bakre stötfångaren mot repor när du lastar tunga eller otympliga saker in i bagagerummet.
 • Fälgar och reservhjul
 • Exteriör transport
 • Exteriört skydd
Toyota Yaris - Hybrid Premiere Edition - 5-dörrars

Extrautrustning

Upptäck utbudet av tillbehör speciellt framtagna och designade för din modell och bygg din nästa Toyota i några enkla steg.

Håller dig säker

Yaris är utrustad med Toyota Safety Sense, en rad avancerade säkerhetssystem.

 • Alltid säker och trygg med Toyota Safety Sense

  Toyota Safety Sense består av sex olika säkerhetssystem som hjälper till med allt från att upptäcka potentiella kollisioner till övervakning av vägskyltar, allt för din säkerhet.

  Mer om Toyota Safety Sense

Avancerad teknik

Från smidiga, effektiva elhybridmotorer till säkerhetssystem och uppkopplade tjänster, är Yaris full av innovativ teknik.

 • Välj en elhybrid för en mer effektiv framtid

  Som pionjär inom hybridteknik har vi satt standarden – och fortsatt utveckla innovativa sätt att resa effektivt genom städer och långt utanför.

  Läs mer om elhybrid
 • Livet händer när du ansluter

  Oavsett om du befinner dig i eller utanför ditt fordon, kan du hålla full koll på din Toyota med MyT. En helt ny svit med uppkopplade tjänster tillgängliga via MyT-appen och på bilens skärm utformade för att göra körningen säkrare och roligare.

  Läs mer om MyT
 • En mängd multimediamöjligheter

  Toyota Touch 2 har Bluetooth-integration, MP3/WMA-musikkompatibilitet och Toyota Real Time Traffic som drivs av Tomtom och ger dig all information och media du behöver inom räckhåll. Med smartphone-integration via Apple CarPlay™ och Android Auto™ kan du också använda dina favoritappar, allt tillgängligt via Siri röstassistent och Ok Google.

Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!