Helt nya Yaris.

Det som händer när man aldrig slutar utvecklas.

I över 20 år har Toyota utvecklat elhybriden – och aldrig stannat upp.

Alltid letat efter mer energi. Mer detaljer som gör skillnad. Helt enkelt aldrig slutat utvecklas. Alltid genom bra val. Vilket har gjort att allt det som är synonymt med Yaris har blivit bättre. Ännu bättre. Det dynamiska, det stilistiska och de perfekta proportionerna är än mer perfekta. Vi har definierat den nya energin. Och kommer aldrig sluta utmana oss själva.

Nu är det din tur.

Premiär i Sverige sker under andra halvåret av 2020.


Du kan redan nu reservera din nya Yaris Hybrid hos din Toyota-återförsäljare.

Hitta återförsäljare Nya Yaris minibroschyr

Varför sluta utveckla teknologin?


Med fjärde generationens elhybriddrivlina får du direkt respons, effektivitet och elegans i ett. Tillsammans med en knivskarp körupplevelse gör helt nya Yaris dig redo för allt!

 

Varför sluta utveckla det yttre?


Med sina iögonfallande proportioner och sportiga look har helt nya Yaris inte bara ett seriöst otyglat yttre, utan gör också körning och parkering inne i stan till en enkel match. Den förvånansvärt stora insidan är fylld av innovativ design och teknologi som sätter föraren i fokus under varje körning.

 

Varför sluta utveckla tekniken?


Från intelligenta säkerhetssystem till speciellt utvalda premiumfunktioner och uppkopplade tjänster, till exempel en 10” Head-up Display (HUD) som aldrig tidigare skådats i en kompakt bil, är nya Yaris fullpackad med teknologi som gör ditt liv på vägen på enklare och säkrare.

 

Varför sluta utveckla bredden?


Efter 20 år som ledare inom elhybridteknologin, har vi tagit det allra bästa för att göra nya Yaris till något utöver det vanliga. Och med över 12 miljoner elhybridförare världen över, visar det sig att den finns en modell ur vårt breda program som passar alla.

Varför stanna upp redan nu?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du alltid det senaste om helt nya Yaris.


Börja prenumerera

Sveriges mest nöjda bilägare kör Toyota

Läs mer här.

Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!