Bygg din Yaris
Provkör Yaris
Räkna på privatleasing
Hitta din återförsäljare
Min Toyota

Yaris Hybrid Active - 5-dörrars

 • Fälgar 15",lättmetall,silver (5-dubbelekrade)
 • Skymningsrelä
 • Backkamera
 • Luftkonditionering, automatisk (AAC)
Jämför
Toyota Yaris - Hybrid Active - 5-dörrars
  • Super White 2 (040) Ej tillgänglig till detta motorval
 • Platinum White Pearl Mc. (089) Ej tillgänglig till detta motorval
 • Grey Metallic (1G3) Ej tillgänglig till detta motorval
 • Black Mica (209) Ej tillgänglig till detta motorval
 • Dark Blue M M (8W7) Ej tillgänglig till detta motorval
 • Oxide Bronze (6X1) Ej tillgänglig till detta motorval
Från
205.900 kr
Yaris Active finns från 174.900 kr
Blandad körning
Värden enligt nya testcykeln WLTP som gäller för förbrukning och koldioxid (CO2) från januari 2019. Denna deklaration är främst avsedd för jämförelse mellan olika bilmodeller. Bränsleförbrukning och koldioxid (CO2) kan bli högre eller lägre beroende på bl a utrustning, körsätt och körförhållanden.
3.8 l/100 km
CO2
Värden enligt nya testcykeln WLTP som gäller för förbrukning och koldioxid (CO2) från januari 2019. Denna deklaration är främst avsedd för jämförelse mellan olika bilmodeller. Bränsleförbrukning och koldioxid (CO2) kan bli högre eller lägre beroende på bl a utrustning, körsätt och körförhållanden.
87 g/km
Startknapp, Toyota C-HR GR Sport

CAR OF THE YEAR 2021

Det visade sig vara just enkelt. 59 oberoende journalister från hela Europa, inklusive Sverige, valde nya Yaris som etta, dessutom med 26 poängs marginal till tvåan på listan. Och det i konkurrens med samtliga märken och modeller på marknaden.

Några av sakerna som stod ut med nya Yaris var den attraktiva designen, höga säkerheten, de goda köregenskaperna och låga utsläppen med den uppdaterade hybriddrivlinan.

Läs mer om utmärkelsen här

ALLT I SAMMA PAKET.
NYA YARIS.

Full med teknik som gör vardagen enklare för dig som förare. Med det världsledande säkerhetssystemet Toyota Safety Sense som standard, får du bland annat ett avancerat krockskydd som hjälper dig att upptäcka dolda faror. Du kommer även snabbt märka hur gator, trånga hörn och skarpa kurvor knappast blir en utmaning. Du kommer helt enkelt få uppleva en helt ny typ av framkomlighet.

 • Iögonfallande proportioner. Sportig look. Otyglat yttre. Helt nya Yaris är dock ännu mer, körning och parkering inne i stan blir en enkel match. Dessutom fylld med innovativ design och teknik som sätter föraren i fokus.

 • Yaris Hybrid kommer med fjärde generationens elhybriddrivlina som ger direkt respons, effektivitet och elegans i ett. Tillsammans med en knivskarp körupplevelse gör helt nya Yaris Hybrid dig redo för allt. Stor kraft, enastående bränsleekonomi och imponerande prestanda – byggd på över 20 års erfarenhet.

 • För oss är säkerhet en rättighet – vilket är varför helt nya Yaris är utvecklad till att bli vår säkraste Yaris någonsin. Ett avancerat och lika aktivt säkerhetssystem hjälper dig att hålla koll. Och det är standard i helt nya Yaris.

 • Helt nya Yaris levererar en förarmiljö som sätter dig i hjärtat av en teknik i framkant. Från intelligenta säkerhetssystem till speciellt utvalda premiumfunktioner är nya Yaris fullpackad med teknik som gör ditt liv på vägen enklare och säkrare.

Det är enkelt. Det är nya Yaris Hybrid.

En kompakt elhybrid med en direkt respons som ger körglädje utöver det vanliga. Kvick och smidig – alltid med automat, klassledande CO2-utsläpp och bränsleförbrukning. Körning både på landsvägen och inne i stan är en enkel match.

Håll dig informerad!


Prenumerera på vårt nyhetsbrev om nya Yaris och få nyheter och inspiration om vår revolutionerande och kompakta hybrid.

Jag vill ha nyhetsbrev