Yaris Hybrid Active Plus - 5-dörrars

 • Fälgar 16"lättmetall, svarta maskinbearbetade (5-dubbelekrade)
 • Strålkastare LED
 • Ratt eluppvärmd
 • Hastighetsmätare digital
Jämför
Toyota Yaris - Hybrid Active Plus - 5-dörrars
  • Super White 2 (040) Ej tillgänglig till detta motorval
 • Platinum White Pearl Mc. (089) Ej tillgänglig till detta motorval
 • Grey Metallic (1G3) Ej tillgänglig till detta motorval
 • Silver Metallic (1F7) Ej tillgänglig till detta motorval
 • Black Mica (209) Ej tillgänglig till detta motorval
 • Red Mc (3T3) Ej tillgänglig till detta motorval
 • Dark Blue M M (8W7) Ej tillgänglig till detta motorval
 • Oxide Bronze (6X1) Ej tillgänglig till detta motorval
Kampanj

Yaris

Bränsleförbrukning och CO2-utsläpp vid blandad körning 3,8-4,3 l/100 km och 87-98 g/km. Finansiering via Toyota Financial Services: exempel med Flex Privatleasing, månadskostnad inkl. service, baserad på fast ränta, 36 månader, 4500 mil, och garanterat restvärde. Övermil (8 kr/mil) och skador utöver normalt slitage debiteras vid återlämning av bilen. Uppläggnings- och aviavgift samt skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Flex Privatleasing-erbjudandet gäller t o m 31 aug 2020. Kampanjpriset gäller endast privatkunder och är giltigt t o m 30 sept 2020. Kan inte kombineras med Flex Privatleasing, andra avtal eller rabatter.
Exempel på månadskostnad med Toyota Flex Billån, 36 månader, ord. rörlig ränta 3,99% (juli-2020), 30% kontant/inbyte, 45% slutbetalning/garanterat återköpsvärde och total körsträcka om max 4.500 mil. Det garanterade återköpsvärdet är baserat på ord. pris. Effektivränta 4,8 %. Uppläggningsavgift och aviavgift tillkommer. Miljöklass Euro 6. Priserna är rek. ca-pris från generalagent, lokala avvikelser kan förekomma. Uppmätt genomsnittlig andel eldrift av total körtid i normal körning i stads- och tätortstrafik. Med reservation för avvikelser, prisändringar och tryckfel. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade med tillval som inte finns i Sverige.


Från
204.900 kr
Blandad körning
Värden enligt nya testcykeln WLTP som gäller för förbrukning och koldioxid (CO2) från januari 2019. Denna deklaration är främst avsedd för jämförelse mellan olika bilmodeller. Bränsleförbrukning och koldioxid (CO2) kan bli högre eller lägre beroende på bl a utrustning, körsätt och körförhållanden.
4 l/100 km
CO2
Värden enligt nya testcykeln WLTP som gäller för förbrukning och koldioxid (CO2) från januari 2019. Denna deklaration är främst avsedd för jämförelse mellan olika bilmodeller. Bränsleförbrukning och koldioxid (CO2) kan bli högre eller lägre beroende på bl a utrustning, körsätt och körförhållanden.
92 g/km
/
Beställ nya Yaris redan nu!
/

Bli en av de första i Sverige att köra nya Yaris Hybrid  - så här gör du!

1 - Logga in
2 - Genomför en reservation
3 - Välj din återförsäljare som kontaktar dig för val av utrustning och färg

Beräknad leveransstart i oktober 2020.

Beställ din nya Yaris här

Håll dig informerad!


Prenumerera på vårt nyhetsbrev om nya Yaris och få nyheter och inspiration om vår revolutionerande och kompakta elhybrid.

Jag vill ha nyhetsbrev

Varför sluta?

Nya Yaris blandar progressiv hybridteknik med en fulladdad, "redo-att-åka"-design. Kompetent på motorvägen. Smidig på landsvägar. Som hemma i stan. För när du har energi att fortsätta, varför stanna?

Det som händer när man aldrig slutar utvecklas

Nya Yaris – en revolutionerande och kompakt elhybrid med perfekta proportioner och fullpackad med teknik. Utrustad med intelligenta säkerhetssystem, premiumfunktioner och byggd efter Toyotas nya designprogram (TNGA) gör tillsammans ditt liv på vägen enklare och säkrare.

 • Iögonfallande proportioner. Sportig look. Otyglat yttre. Helt nya Yaris är dock ännu mer, körning och parkering inne i stan blir en enkel match. Dessutom fylld med innovativ design och teknik som sätter föraren i fokus.

 • Fjärde generationens elhybriddrivlina ger direkt respons, effektivitet och elegans i ett. Tillsammans med en knivskarp körupplevelse gör helt nya Yaris dig redo för allt. Stor kraft, enastående bränsleekonomi och imponerande prestanda – byggd på över 20 års erfarenhet.

 • För oss är säkerhet är en rättighet – vilket är varför helt nya Yaris är utvecklad till att bli vår säkraste Yaris någonsin. Ett avancerat och lika aktivt säkerhetssystem hjälper dig att hålla koll. Och det är standard i helt nya Yaris.

 • Helt nya Yaris levererar en förarmiljö som sätter dig i hjärtat av en teknik i framkant. Från intelligenta säkerhetssystem till speciellt utvalda premiumfunktioner är nya Yaris fullpackad med teknik som gör ditt liv på vägen enklare och säkrare.

Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!