Sveriges mest nöjda bilägare kör Toyota

Fler än 10 000 svenska bilägare har beskrivit sitt bilägande och hur de upplever såväl produkt som återförsäljare och verkstad – och allra mest nöjda är de som äger en Toyota. Det enligt biltidningen Vi Bilägare och Sveriges största bilkonsumentundersökning AutoIndex.

Toyota har Sveriges mest nöjda bilägare. Det står klart efter att fler än 10 000 svenska privatägare av bilar med årsmodell 2012-2018 har svarat på Sveriges största bilkonsumentundersökning.

Ägarna har beskrivit deras bil, hur de upplever återförsäljaren och verkstad samt deras märkeslojalitet. Undersökningen AutoIndex görs tillsammans med Vi Bilägare och resultatet visar att Toyota-ägaren är landets mest nöjda bilägare.

/

- En mycket hedrande utmärkelse som vi är oerhört stolta över. Vi på Toyota har kundomhändertagande i vårt DNA och tillsammans med återförsäljare och verkstäder strävar vi alltid efter att ta hand om kunden på bästa möjliga sätt, säger Christian Norberg, vd på Toyota Sweden AB.

I undersökningen lovordar kunderna särskilt Toyota-återförsäljarna, samtidigt placerar sig både verkstäderna och produktegenskaperna mycket högt. Dessutom anser kunderna att Toyota har en särskilt tydlig miljöprägel.

- Det är mer än 20 år sedan vi lanserade vår första hybrid – Toyota Prius – och i dag är mer än 61 procent av vår försäljning i Europa elektrifierad. Tack vare hybridtekniken kan vi effektivt minska transporternas miljöpåverkan och den ger oss dessutom Europas i genomsnitt lägsta utsläpp av koldioxid (99,9 g/km enl. JATO Dynamics), säger Christian Norberg.

/

Mer från Toyota

Pressinformation från Toyota Pressinformation från Toyota Här samlar vi våra senaste pressmeddelanden samt nyheter, bilder och faktamaterial om Toyota. Allt material i pressrummet vänder sig till media och bilder får användas fritt i redaktionella sammanhang. Corolla är tillbaka Corolla är tillbaka Nu börjar en ny spännande era för världens mest sålda bil. Den bästa Corollan som någonsin byggts finns i två versioner: en sportig och dynamisk halvkombi och eleganta och sofistikerade Touring Sports. Corolla är tillbaka – och den kommer att överraska dig. Nya Toyota Yaris GRMN Nya Toyota Yaris GRMN Inspirerad av Toyotas comeback till FIA World Rally Championship 2017, är den nya limited edition Yaris GRMN här och såklart testad på Nürburgrings Nordschleife. Uppgradering av antisladdsystem (VSC) för Hilux D-Cab Uppgradering av antisladdsystem (VSC) för Hilux D-Cab För ägare av Hilux D-Cab av senaste modell (2016 – 17) finns en uppgradering av antisladdsystemet tillgänglig. Kontakta din återförsäljare för ytterligare information.
Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!