Uppkopplade tjänster

Livet händer när du ansluter

Oavsett om du befinner dig i eller utanför din bil, kan du hålla full kontroll över din Toyota med MyT. En helt ny svit med uppkopplade tjänster tillgängliga via smartphone-appen och i bilens multimediadisplay. Allt för att göra körningen säkrare och roligare.

Gör livet med din Toyota enklare

Med appen på din smartphone och vart du än befinner dig, kan du kommunicera med din bil. Du kan planera resor hemifrån, hitta din bil, optimera körningen, ta emot köranalyser och meddelanden om serviceunderhåll.

/
Skicka till bil

Planera en resa i lugn och ro hemifrån eller på språng. Med appen kan du skicka dina planerade resor direkt till bilens satellitnavigering*. När du startar bilen laddas resorna upp och du kan välja den resa du vill påbörja.

/
Vägledning efter parkering

Ibland finns inte parkering i direkt anslutning till resmålet i bilens satellitnavigering*. Från platsen där du parkerat får du vägledning av appen den sista biten till ditt slutmål.

FJÄRRSTYR DIN TOYOTA

En ny era av sömlös komfort, besparingar och säkerhet. Nu introducerar vi fjärrfunktioner för att styra din bil via MyT-appen på din smartphone.
Tillgänglig med RAV4 Laddhybrid, den första Toyotan med fjärrstyrda tjänster.

Toyota Charging Network

LADDA BILEN I HELA EUROPA.

För dig som har en laddbar bil har vi lanserat en pan-europeisk lösning för publika laddstationer, Toyota Charging Network. Via MyT kan du skaffa dig ett abonnemang på laddtjänsten som ger dig tillgång till fler än 80 000 laddpunkter i Europa. Perfekt om du tänker dig en bilsemester på kontinenten!

Upptäck Toyota Charging Network

Läs mer om ...

Toyota GR 86 Toyota GR 86 Välkommen till den tredje GR-modellen! Vår nya kraftfulla GR 86 bygger på körglädje – precis som sin legendariska föregångare. UPPTÄCK NYA MIRAI UPPTÄCK NYA MIRAI Nya Toyota Mirai sticker ut från mängden med sin eleganta och dynamiska siluett, och den iögonfallande designen blandas med innovativ teknik i framkant. Pressinformation från Toyota Pressinformation från Toyota Här samlar vi våra senaste pressmeddelanden samt nyheter, bilder och faktamaterial om Toyota. Allt material i pressrummet vänder sig till media och bilder får användas fritt i redaktionella sammanhang. Corolla är tillbaka Corolla är tillbaka Nu börjar en ny spännande era för världens mest sålda bil. Den bästa Corollan som någonsin byggts finns i två versioner: en sportig och dynamisk halvkombi och eleganta och sofistikerade Touring Sports. Corolla är tillbaka – och den kommer att överraska dig.