Uppkopplade tjänster

Livet händer när du ansluter

Oavsett om du befinner dig i eller utanför din bil, kan du hålla full kontroll över din Toyota med MyT. En helt ny svit med uppkopplade tjänster tillgängliga via smartphone-appen och i bilens multimediadisplay. Allt för att göra körningen säkrare och roligare.

Livet händer när du ansluter

Oavsett var du befinner dig, kan du hålla full kontroll över din Toyota. Detta tack vare en helt ny svit med uppkopplade tjänster tillgängliga via smartphone-appen och Multimedia på bilens multimediadisplay - utformat för att göra körningen säkrare och roligare.

Gör livet med din Toyota enklare

Med appen på din smartphone och vart du än befinner dig, kan du kommunicera med din bil. Du kan planera resor hemifrån, hitta din bil, optimera körningen, ta emot köranalyser och meddelanden om serviceunderhåll.

/
Skicka till bil

Planera en resa i lugn och ro hemifrån eller på språng. Med appen kan du skicka dina planerade resor direkt till bilens satellitnavigering*. När du startar bilen laddas resorna upp och du kan välja den resa du vill påbörja.

/
Vägledning efter parkering

Ibland finns inte parkering i direkt anslutning till resmålet i bilens satellitnavigering*. Från platsen där du parkerat får du vägledning av appen den sista biten till ditt slutmål.

FJÄRRSTYR DIN TOYOTA

En ny era av sömlös komfort, besparingar och säkerhet. Nu introducerar vi fjärrfunktioner för att styra din bil via MyT-appen på din smartphone.
Tillgänglig med RAV4 Laddhybrid, den första Toyotan med fjärrstyrda tjänster.

Läs mer om ...

Uppgradering av antisladdsystem (VSC) för Hilux D-Cab Uppgradering av antisladdsystem (VSC) för Hilux D-Cab För ägare av Hilux D-Cab av senaste modell (2016 – 17) finns en uppgradering av antisladdsystemet tillgänglig. Kontakta din återförsäljare för ytterligare information. Toyota Instruktionsfilmer Instruktionsfilmer Vill du lära dig hur du får ut det mesta av våra tillbehör och andra produkter? Våra instruktionsfilmer hjälper dig med allt från att kolla torkarbladen till att byta däck. Bättre samhälle Bättre samhälle Toyotas engagemang för miljön har alltid sträckt sig utanför den egna verksamheten. Som samhällsmedborgare har vi ett ansvar mot planeten vi bor på, och vill bidra till ett hållbart samhälle i samklang med naturen. Toyota Miljöledarskap Miljöledarskap Vi bryr oss om miljön, det är grundläggande för oss och vår verksamhet. Vi strävar efter att ständigt minska den påverkan vår verksamhet har på omvärlden och har konsekvent banat väg för ny teknologi, samt nya produkter och arbetssätt som är snällare mot miljön och bidrar till ett mer hållbart samhälle.