Välkommen!

Bättre mobilitet för alla

15 november 2019

Toyota och Lexus välkomnar dig till ett event om klokt vagnparksägande, exklusivt för dig som jobbar med tjänstebilar och som vill veta mer om hur du kan framtidssäkra din vagnpark på ett kostnadseffektivt och klimatsmart sätt. En spännande halvdag där du får ta del av nyheter, kunskap och inspiration.

Forskaren ek.dr. Anders Parment från Stockholms universitet spanar in i framtiden, om smarta städer och hur personbilar och andra transportslag kan skapa en bättre mobilitet.

Bil Sweden ger dig en bättre förståelse för WLTP, den nya mätmetoden för koldioxidutsläpp och hur den påverkar er vagnpark.

Erik Gustafsson, informationschef Toyota Sweden AB, berättar om elfordon och vilka bilar som kan passa bäst för ert företag, både ekonomiskt och ur miljösynpunkt. Vi blickar mot framtiden, elektrifieringen och alternativa drivlinor.

Peter Ojala, lagkapten i det svenska paraishockeylandslaget inspirerar kring ”Start your impossible!” – och delar med sig av sina erfarenheter och tankar om att aldrig ge upp!

Du kommer även att få se vårt breda utbud av tjänstebilar och elhybrider från Toyota och Lexus, som båda ligger i täten när det gäller nöjdast kunder och lägst utsläpp i Europa. Dessutom blir du en av de första i Sverige att uppleva några av våra allra största nyheter inom Toyota & Lexus.

Registrering: Anmäl dig här senast den 31 oktober 2019

När: 15 november 2019
Var: Magasin 9, Frihamnen, Stockholm

Program:
10.00 Registrering och fika
10.30 Föreläsningar och produktshow
12.00 Lunch, mingel och utställning
14.00 Tack för idag!

Välkommen!

Mer från Toyota

Pressinformation från Toyota Pressinformation från Toyota Här samlar vi våra senaste pressmeddelanden samt nyheter, bilder och faktamaterial om Toyota. Allt material i pressrummet vänder sig till media och bilder får användas fritt i redaktionella sammanhang. Nya Toyota RAV4. Nya Toyota RAV4. Nya RAV4 är byggd för att köras – och designad för att synas. Den kombinerar ett robust yttre med en högkvalitativ interiör och enastående köregenskaper, oavsett underlag. Corolla är tillbaka Corolla är tillbaka Nu börjar en ny spännande era för världens mest sålda bil. Den bästa Corollan som någonsin byggts finns i två versioner: en sportig och dynamisk halvkombi och eleganta och sofistikerade Touring Sports. Corolla är tillbaka – och den kommer att överraska dig. Mobilitet för alla Mobilitet för alla Toyota är stolta över att vara den globala Mobilitetspartnern för de Paralympiska spelen.

Sveriges mest nöjda bilägare kör Toyota

Läs mer här.

Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!