Tjänstebilar

Välkommen till Sveriges bredaste utbud av elhybrider.

Med ett urval av bilar i de flesta storleksmodeller med en rad olika motoralternativ – alla elhybrider – får du både effektivitet och låga utsläpp vilket ger ett fördelaktigt förmånsvärde. Och tillsammans med Toyotas världsberömda kvalitet som ger låga ägarkostnader, höga restvärden, hög tillförlitlighet och låga underhållskostnader. Helt enkelt ett bekymmersfritt tjänstebilsägande.

Vilken blir din? Kolla vilken som passar bäst här.

/
/
Toyota RAV4 som tjänstebil

Helt nya RAV4 är byggd för att köras – och designad för att synas. Den kombinerar ett robust yttre med en högkvalitativ interiör och enastående köregenskaper, oavsett underlag.

Byggd på Toyotas nya TNGA-plattform och med betryggande säkerhetssystem som standard, så kombinerar nya RAV4 en kompromisslös säkerhet och med en lika kompromisslös körupplevelse.

RAV4 Elhybrid har inte bara imponerande bränsleekonomi och CO2-utsläpp, utan erbjuder dessutom lika imponerande prestanda.

Fem bra skäl att välja nya RAV4 Elhybrid AWD-i
- Helt ny 2.5l elhybridlina som kombinerar prestanda och mycket låga CO2-utsläpp.
- E-CVT (automatlåda) ingår alltid.
- Nya AWD-i ger 30% mer vridmoment till bakhjulen och har en Trail-funktion.
- Säkerhetssystemet Toyota Safety Sense som standard.
- Upp till 222 hk och från 0 –100 km/h från 8,1 sekunder (AWD-i).

Förmånsvärde: från 1.649 kr (vid 50% marginalskatt)
Fordonsskatt: från 770 kr (år 1-3)
Blandad körning: från 4.4 l/100 km
CO2: från 100 g/km (korrelerad NEDC)

/
/
Toyota Corolla Touring Sports som tjänstebil

Världens mest sålda bil, Toyota Corolla, är tillbaka i Sverige. Byggd på TNGA-plattformen erbjuder nya Corolla en låg tyngdpunkt och ett perfekt balanserat chassi för en enastående stabilitet, optimala köregenskaper och en oslagbar känsla bakom ratten.

Välj mellan 1,8L elhybrid eller vår nya 2,0L elhybrid med 180 hk och 191 Nm i vridmoment för sportigare acceleration och oemotståndlig körglädje. Vilket alternativ du än väljer får du en bil som inger förtroende och har all den kraft och precision du behöver.

Nya Corolla är generöst utrustad redan som standard med bland annat Toyota Safety Sense med Pre-Collision System, Automatiskt helljus, Vägskylts-igenkänning, Intelligent körfilsassistans och mycket mer.

Fem bra skäl att välja nya Corolla Touring Sports Elhybrid
- Låg bränsleförbrukning och låga CO2-utsläpp.
- E-CVT (automatlåda) ingår alltid.
- 10 cm längre hjulbas för bättre stabilitet och komfort.
- Touring Sports har ett bagageutrymme på 596 liter. (1,8L Hybrid)
- E-call, LED-lampor och elektrisk parkeringsbroms samt elfönsterhissar.

Blandad förbrukning: från 3,3 l/100km (1.8L)
CO2: från 76 g/km (1.8L)

Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!