Tjänstebilar

Elhybrider som passar alla.

Med ett urval av bilar i de flesta storleksmodeller med en rad olika motoralternativ – alla elhybrider – får du både effektivitet och låga utsläpp vilket ger ett fördelaktigt förmånsvärde. Och tillsammans med Toyotas världsberömda kvalitet som ger låga ägarkostnader, höga restvärden, hög tillförlitlighet och låga underhållskostnader. Helt enkelt ett bekymmersfritt tjänstebilsägande.

Vilken blir din? Kolla vilken som passar bäst här.

/
/
Toyota Camry som tjänstebil

Med nästa nivå av elhybridprestanda kommer nya Camry att överraska dig – på alla plan. Allt från design till komfort är utvecklat, förfinat och anpassat med både förare och passagerare i fokus.

Dessutom ger den breda hållningen en perfekt och distinkt närvaro på vägen. Nya Camry är den mest sofistikerade elhybriden vi presenterat – och även den enda i sin klass.

Fem bra skäl att välja nya Camry
- Vår nya 2.5l elhybridlina som kombinerar prestanda och mycket låga CO2-utsläpp.
- E-CVT (automatlåda) ingår alltid.
- Lastvolym på 524 liter.
- Säkerhetssystem Toyota Safety Sense.
- Låg fordonsskatt.

Lanseringserbjudande för företag***: Camry Executive från 329.900 kr (ord. pris 359.900 kr).
Fordonsskatt: från 606 kr (år 1-3)
Blandad körning: från 4,3 l/100 km
CO2: från 98 g/km (korrelerad NEDC)

/
/
Toyota Corolla Touring Sports som tjänstebil

Världens mest sålda bil, Toyota Corolla, är tillbaka i Sverige. Byggd på TNGA-plattformen erbjuder nya Corolla en låg tyngdpunkt och ett perfekt balanserat chassi.

Välj mellan 1,8L elhybrid eller vår nya 2,0L elhybrid med 180 hk och 191 Nm i vridmoment för sportigare acceleration och oemotståndlig körglädje. Vilket alternativ du än väljer får du en bil som inger förtroende och har all den kraft och precision du behöver.

Nya Corolla är generöst utrustad redan som standard med bland annat Toyota Safety Sense med Pre-Collision System, Automatiskt helljus, Vägskylts-igenkänning, Intelligent körfilsassistans och mycket mer.

Fem bra skäl att välja nya Corolla Touring Sports Hybrid
- Låg bränsleförbrukning och låga CO2-utsläpp.
- E-CVT (automatlåda) ingår alltid.
- 10 cm längre hjulbas för bättre stabilitet och komfort.
- Touring Sports har ett bagageutrymme på 596 liter. (1,8L Hybrid)
- E-call, LED-lampor och elektrisk parkeringsbroms samt elfönsterhissar.

Business Lease**: 3.160 kr/mån exkl. Moms
Förmånsvärde: 1.655 kr/mån (vid 50% marginalskatt)
Fordonsskatt: från 360 kr (år 1-3)
Blandad körning: 3,9 l/100 km
CO2: från 89 g/km (korrelerad NEDC)

/
/
Toyota RAV4 som tjänstebil

Helt nya RAV4 är byggd för att köras – och designad för att synas. Den kombinerar ett robust yttre med en högkvalitativ interiör och enastående köregenskaper, oavsett underlag.

Byggd på Toyotas nya TNGA-plattform och med betryggande säkerhetssystem som standard, så kombinerar nya RAV4 en kompromisslös säkerhet och med en lika kompromisslös körupplevelse.

RAV4 Hybrid har inte bara imponerande bränsleekonomi och CO2-utsläpp, utan erbjuder dessutom lika imponerande prestanda.

Fem bra skäl att välja nya RAV4 Hybrid AWD-i
- Helt ny 2.5l elhybridlina som kombinerar prestanda och mycket låga CO2-utsläpp.
- E-CVT (automatlåda) ingår alltid.
- Nya AWD-i ger 30% mer vridmoment till bakhjulen och har en Trail-funktion.
- Säkerhetssystemet Toyota Safety Sense som standard.
- Upp till 222 hk och från 0 –100 km/h från 8,1 sekunder (AWD-i).

Leasing*: 2.045 kr/mån exkl. moms
Förmånsvärde: från 1.676 kr (vid 50% marginalskatt)
Fordonsskatt: från 770 kr (år 1-3)
Blandad körning: från 4.4 l/100 km
CO2: från 100 g/km (korrelerad NEDC)

/

Villkorstext:

Erbjudandena gäller till och med 30 september. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och felskrivningar. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

* Finansiering via Toyota Financial Services: exempel baserad på 30% särskild leasingavgift, 4500 mil, 36 mån, 50% restvärde, rörlig ord. ränta 3,95% (jun-19). Leasingpriser är exkl moms, uppläggnings- och aviavgifter tillkommer.

** Finansering via Toyota Financial Services: exempel baserat på 36 mån, 4500 mil, 0% särskild leasingavgift, garanterat restvärde, rörlig ränta (jun-19). Övermil debiteras med 8.00 kr ex moms per mil. Onormalt slitage debiteras utöver leasingavgiften. Service och Toyota Bilförsäkring ingår. Drivmedel och vinterdäck ingår ej. Uppläggnings-och administrationsavgift tillkommer.

*** Erbjudandet gäller endast företag och kan ej kombineras med andra avtal och rabatter. Priserna är rek. ca-pris från generalagent, lokala avvikelser kan förekomma.

Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!