Racing DNA

Vad förarna säger

Från WRC- och WEC-stjärnor till driftingmästare och tv-profiler – vi har samlat några av världens mest meriterade tävlingsförare och motorprofiler för att prova nya Toyota GR Supra på racingbanan. Här delar de med sig av sina upplevelser och känslor när de sitter bakom ratten och pressar sportbilen runt banan.

Racing-utveckling

Med nya Toyota GR Supra har vi skapat den perfekta plattformen för racing. För att visa upp dessa egenskaper ytterligare presenterar vi GR Supra GT4 Concept som gjorde världsdebut vid Geneva Motor Show 2019. Med ett perfekt balanserat chassi och dess gyllene snitt på 1.55 blir den en konkurrenskraftig tävlingsbil för internationell GT4-racing.

Från World Endurance Championship (WEC) och World Rally Championship (WRC) till Nürburgrings 24h Race, tävlar TOYOTA GAZOO Racing i världens främsta motorsportevenemang. Genom att övervinna utmaningarna vi mött på vägen kan vi utveckla våra medarbetare, skapa ny teknik och producera ännu bättre bilar.

Mer om Toyota

Uppgradering av antisladdsystem (VSC) för Hilux D-Cab Uppgradering av antisladdsystem (VSC) för Hilux D-Cab För ägare av Hilux D-Cab av senaste modell (2016 – 17) finns en uppgradering av antisladdsystemet tillgänglig. Kontakta din återförsäljare för ytterligare information. Instruktionsfilmer Instruktionsfilmer Vill du lära dig hur du får ut det mesta av våra tillbehör och andra produkter? Våra instruktionsfilmer hjälper dig med allt från att kolla torkarbladen till att byta däck. Vinnarna av Toyota Dream Car - den 11:e drömbilstävlingen! Vinnarna av Toyota Dream Car - den 11:e drömbilstävlingen! Vi på Toyota tror att drömmar kan ta dig hur långt som helst, var du än bor. Nu presenterar vi de 9 vinnarna av den 11:e drömbilstävlingen! Bättre samhälle Bättre samhälle Toyotas engagemang för miljön har alltid sträckt sig utanför den egna verksamheten. Som samhällsmedborgare har vi ett ansvar mot planeten vi bor på, och vill bidra till ett hållbart samhälle i samklang med naturen.
Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!