Nya Toyota GR Supra

Fokus på känslan

Legenden är tillbaka

Inspirerad av över 50 års arv, levererar den nya Toyota GR Supra vår renaste körupplevelse någonsin. Med en spännande kombination av kraft, balans och smidighet, erbjuder den riktiga entusiaster den ultimata körglädjen.

Specifikationer

För känslan

Nya Toyota GR Supras frontmonterade sexcylindriga motor har alla ingredienser för att stimulera dina sinnen. På vägen eller på banan levererar GR Supra 340 hk av sömlös och direkt respons från den 3,0-liters turboladdade motorn.

Specifikationer

Racing DNA

Nya Toyota GR Supra är den första globala GR-modellen som producerats med TOYOTA GAZOO Racing. Den kommer med all den erfarenhet vi har från tävlingsverksamhet på toppnivå bli till en ren sportbil som känner sig hemma på så väl banan som på dina favoritvägar i vardagen.

Läs mer här

Mer om Toyota

Nya Toyota Yaris GRMN Nya Toyota Yaris GRMN Inspirerad av Toyotas comeback till FIA World Rally Championship 2017, är den nya limited edition Yaris GRMN här och såklart testad på Nürburgrings Nordschleife. Uppgradering av antisladdsystem (VSC) för Hilux D-Cab Uppgradering av antisladdsystem (VSC) för Hilux D-Cab För ägare av Hilux D-Cab av senaste modell (2016 – 17) finns en uppgradering av antisladdsystemet tillgänglig. Kontakta din återförsäljare för ytterligare information. Instruktionsfilmer Instruktionsfilmer Vill du lära dig hur du får ut det mesta av våra tillbehör och andra produkter? Våra instruktionsfilmer hjälper dig med allt från att kolla torkarbladen till att byta däck. Bättre samhälle Bättre samhälle Toyotas engagemang för miljön har alltid sträckt sig utanför den egna verksamheten. Som samhällsmedborgare har vi ett ansvar mot planeten vi bor på, och vill bidra till ett hållbart samhälle i samklang med naturen.
Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!