#Toyotamelfest

Stort grattis till vinnarna av vår Musical.ly-tävling!

@agnesragnarssoon är vår lyckliga vinnare av fyra biljetter till finalen av Melodifestivalen på Friends Arena!
Amanda Edmundsson kommer vara på plats i vår monter för att gratulera dig till vinsten.
Vi på Toyota önskar dig en fantastisk kväll!

Följande användare har med sina fantastiska Musical.ly’s deltagit och vunnit ett presentkort vardera på ett värde av 500 sek att använda hos Live Nation:

@tildajohansson_
@hilmab
@myhelgesson
@yourbaesonny


Återigen – STORT grattis till alla vinnare!

För att få din vinst vänligen lämna kontaktuppgifter till Camilla Engvall.
camilla@utsikt.com
+46 73 639 76 36Tävlingsvillkor

1. Tävlingen arrangeras på Toyotas Musical.ly-konto @Toyotasverige. Ansvarig för tävlingen är Toyota Sverige AB, Madenvägen 7, 174 55 Sundbyberg.

2. För att delta måste du tagga ditt bidrag med #Toyotamelfest samt ha ett öppet Musical.ly- konto.

3. Tävlingen är öppen för alla som är boende i Sverige. Anställda eller representanter för Toyota Sverige, The&Partnership, Utsikt kommunikation eller deras familjer får ej medverka.

4. De tävlande måste vara minst 13 år gamla och ha målsmans godkännande.

5. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

6. Resor till och från finalen och eventuella övernattningar ingår ej i priset.

7. Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från Toyota Sweden och The&Partnership där bästa bidraget vinner fyra biljetter till finalen av Melodifestivalen 2018, värde cirka 3.280 kronor, och övriga fyra finalister vinner ett presentkort till ett värde av 500 kr vardera.

8. Personlig information om tävlingsdeltagare kommer enbart användas till att administrera anmälningar, informera vinnarna och för distribution av vinster.

9. Priset kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter. Biljetterna är endast giltiga den 10 mars 2018.

10. Deltagarna accepterar att, om de vinner, ge Toyota Sverige/The&Partnership, Utsikt kommunikation rätt att, utan ytterligare betalning eller tillstånd, använda deltagarnas ålder, tävlingsbidrag och namn på webbplatsen/i publikationer/i sändning, för att tillkännage vinnarna av denna tävling samt för marknadsföringsändamål i samband med tävlingen.

11. Tävlande garanterar att inskickade bidrag inte strider mot eller gällande rätt eller i övrigt medför intrång i någons immateriella rätt såsom upphovsrättigheter, varumärken eller modellskydd. Tävlande måste särskilt beakta de musikrättigheter som finns och att det ofta inte är tillåtet att göra musikpålägg (utan tillstånd) till video såvida inte användningen sker uteslutande för rent privat bruk.

12. Vinnaren måste återkomma med kontaktuppgifter senast den 9 mars kl. 12.00 annars utgår vinsten.

13. Vid misstanke om fusk i något avseende äger Toyota rätt att diskvalificera bidrag. Detta liksom övriga beslut av tävlingsjuryn kan inte överklagas.

14. Toyota Sverige förbehåller sig rätten att justera tävlingsupplägget under tävlingens gång.

Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!