Erbjudande från Toyota

Rabatt till Uber-anslutna åkerier

Nu kan du som Uber-ansluten åkare få ta del av ett förmånligt erbjudande med 11% rabatt på utvalda modeller från Toyota. Med ett stort urval av några av världens mest sålda modeller och marknadens effektivaste elhybrider kan du hitta den bil som passar just dig och din verksamhet.

Så här tar du del av erbjudandet*!

Erbjudandet gäller för åkerier anslutna till Uber och ger 11% rabatt på ett urval av de populäraste modellerna hos Toyota som är några av världens mest sålda bilar.

Besök valfri Toyotaåterförsäljare i Sverige. Där visar du upp att du är en Uber partner genom att antingen visa upp en faktura från de senaste 3 månaderna eller, om du är en ny partner, visa upp att du har ett konto hos Uber och har Uber Driverappen nedladdad.


Hitta din Toyotaåterförsäljare

*Erbjudandet om rabatt gäller vid ordinarie pris och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Erbjudandet gäller endast Uber-anslutna åkerier. Erbjudandet gäller tills vidare. Med reservation för avvikelser och tryckfel. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade med tillval som inte finns i Sverige.

Mer från Toyota

Toyota Elhybrid Elhybrid Elhybriden är det mest bekväma sättet att köra på el då det inte behövs några sladdar för att ladda batteriet. Så här fungerar det! Dags för ny tjänstebil? Dags för ny tjänstebil? En lite mindre? Eller kanske en lite större? Eller precis lagom? Vi har elhybrider som passar alla. Våra tjänstebilserbjudanden Våra tjänstebilserbjudanden Se våra erbjudanden som passar dig som tjänstebilsförare, egenföretagare och inköpare. Toyota transportbilar Toyota transportbilar Transportbilar i olika modeller och motoralternativ. Alltid med högt prioriterad komfort och körkänsla.
Sveriges mest nöjda bilägare kör Toyota
Läs mer här.