1. Nya bilar | Toyota Sverige
  2. Toyota bZ4X
  3. Design

Unik stil och närvaro

Toyota bZ4X kombinerar det eleganta och avancerade utseendet hos en elbil med en självsäker SUV-design. Resultatet är en innovativ, helt eldriven bil som presterar på alla vägar och får alla förbipasserande att kasta långa blickar efter dig, vart du än kör.

Perfekt för staden. Ultimat på öppna vägar.

bZ4X har en nästintill ikonisk utstrålning i en design som är anpassad för staden och med en prestanda som är redo att ta sig an vilka äventyr som helst. Genom att kombinera den eleganta aerodynamiken hos en elbil med det robusta uttrycket hos en SUV, utmanar bZ4X alla förväntningar som du någonsin haft på en traditionell elbil.

  • Modellen karaktäriseras av sin hammarhaj-liknande front som tillsammans med slimmade strålkastare skapar en kraftfull hållning.
  • bZ4X har en uttrycksfull silhuett tack vare den långa hjulbasen och de kraftigt markerade hjulhusen i svart som betonar den originella SUV-känslan från sidan.
  • Den låga takhöjden bidrar till den exceptionella aerodynamiken genom att reducera vindmotståndet. Resultatet blir en anmärkningsvärt mjuk körning.

Designad för alla resor

  • Panoramaglastak

    Ett panoramaglastak* adderar stil till exteriören och förstärker känslan av rymd genom den ljusa och luftiga interiören. Ett elektriskt justerbart solskydd skärmar av från solen och skyddar även mot värmestrålning vid direkt solljus.

    *Tlllval beroende på utförande.