1. Elbilar
  2. Laddning
  3. Laddbox från Toyota
Jag vill....

Laddbox från Toyota

Mesta möjliga energi för din elbil

Med en snygg laddbox hemma, släpper du loss hela potentialen hos din laddhybrid eller elbil – snabbt, smidigt och bekvämt.  Oavsett om det är för att spara bränsle och köra längre på ren el, eller för att spara tid på att besöka färre laddstationer längs vägen. Vår högkvalitativa laddbox är det bekväma och kostnadseffektiva sättet att få ren energi, varje dag.

Koppla in, koppla av och ladda upp

Vår laddbox gör det lätt och snabbt att ladda din laddhybrid eller elbil. Installera den hemma i garaget eller på din uppfart för att ladda bilens batterier, snabbare och stabilare än via ett vanligt eluttag. Du kan koppla av i vetskapen om att du alltid har en fullt laddad bil, klar för start.

Mer laddning, mer nöje

Med vår laddbox får du mer tid att njuta av den unika körglädjen med din laddhybrid eller elbil. Regelbunden laddning betyder att du kan köra din laddhybrid längre på det elektriska läget – bränslesnålt och med mindre utsläpp. En fullt laddad bil ger en bra start på dagen, med vetskap om att du kan åka längre utan stopp för att behöva ladda igen.

Full kontroll

Vår laddbox ger dig full kontroll, idag och i framtiden. Du kan schemalägga laddningen i bilen eller via MyT-appen så du kan utnyttja tider med lägre eltaxa.  EU-standarden med typ 2-kontakt, gör att du kan känna dig trygg med flexibel laddning i många år framöver.