NYA TOYOTA
C-HR GR SPORT
INSPIRERAD AV RACING

Få senaste nyheterna om Toyota C-HR

Håll mig uppdaterad
LÄMNA LAGOM BAKOM DIG. NYA TOYOTA C-HR GR SPORT.
Den perfekta mixen av hybridprestanda, körupplevelse och ett utseende som får folk att vända på huvudet. Den sticker ut både på gatan och från förarsätet.

En utsida som sticker ut

Sofistikerad och sportig – eleganta Toyota C-HR GR SPORT får dig garanterat att sticka ut från mängden. Med den dynamiska grå lacken i bi-tone, ny spoiler i fronten, svarta detaljer i pianolack och 19-tums maskinbearbetade aluminiumfälgar kan du vara säker på att ytan levererar lika bra som prestandan. För total komfort kan du välja mellan skinn- eller Alcantara GR-säten och ett smart och uppkopplat ljudsystem från JBL som ger dig full kontroll.

Dynamisk hybridprestanda

Kraftfull och elegant – Toyota C-HR GR SPORT är framtagen för att sätta ett leende på dina läppar. Fjärde generationens hybridsystem kommer med en 2,0 liters Dynamic Force-motor, som levererar sömlös acceleration och imponerande effekt. Och med EV-läget som låter dig köra i genomsnitt 50% av körtiden på el, är nya Toyota C-HR GR SPORT redo att leverera, oavsett vilket körhumör du är på.

Underhållande körning

Lugn och följsam – Toyota C-HR GR SPORT:s körupplevelse är finjusterad för ännu mer glädje bakom ratten. Specialanpassade däck ger dig både bättre grepp och komfort. Den sportigare fjädringen och anpassade styrningen ger kontroll och känsla när du är på rätt humör – i staden eller på tysta landsvägar.

DET FINNS INGET LAGOM MED NYA TOYOTA C-HR GR SPORT.

Få de senaste nyheterna, inspiration och erbjudanden allra först.

Håll mig uppdaterad