1. Nya bilar | Toyota Sverige
  2. Transportbilar

Transportbilar och skåpbilar

TÅLIGA. FÖRMÅNLIGA. HELT PERFEKTA.

Hos Toyota hittar du ett brett utbud av tåliga transportbilar med flera olika motoralternativ, däribland helt eldrivna. Du får ett arbetsredskap du kan lita på och med våra klassledande driftskostnader och starka andrahandsvärden blir din ägandekostnad låg. Dessutom erbjuder Toyota Professional flera företagslösningar som gör ditt bilägande både enklare och tryggare.

SERVICE OCH FÖRETAGSLÖSNINGAR

Det är minst lika viktigt med en bra företagspartner som att ha en transportbil du kan lita på. Toyota Professional finns med dig under hela ditt bilägande. Hos oss får du bland annat:

✓  Rådgivning och finansieringslösningar

Prata med en av våra företagsrådgivare hos din närmaste återförsäljare för att få hjälp med att hitta rätt transportbil för dina behov. Dessutom hjälper vi dig att hitta ett finansieringsalternativ som passar. Med våra experters hjälp är vi säkra på att vi hittar den bästa lösningen för just dig och ditt företag.

✓ 110 verkstäder runtom i Sverige

Våra verkstäder är aldrig långt borta om olyckan skulle vara framme. Vår specialutbildade personal är experter på just din Toyota och ser till att bara använda originaldelar, så att din Toyota förblir en Toyota.

✓ Säkerhet, garantier och försäkring

Eftersom vi vet att våra bilar håller hög kvalitet har vi också generösa garantier. Vi erbjuder även en av marknadens mest heltäckande försäkringar, så att du kan känna dig på den säkra sidan. Dessutom håller våra bilar hög säkerhet ute i trafiken och är utrustade med vårt säkerhetssystem Toyota Safety Sense som består av en rad avancerade funktioner för både säkerhet och förarassistans.

Upptäck alla våra transportbilar

Toyota Hilux

Toyota Hilux är vår ikoniska pick-up som har en legendarisk kvalitet och uthållighet. Oavsett vart du ska och oavsett terräng kan du räkna med att Hilux tar dig dit.

Läs mer om Toyota Hilux

Toyota Proace City

Toyota Proace City är vår mindre transportbil som trots sin storlek imponerar med sina egenskaper och kan skryta med klassens bästa värden för CO2-utsläpp och enastående bränsleekonomi.

Läs mer om Toyota Proace City

Nya Toyota Proace City Electric

Toyota Proace City Electric är en toppmodern eldriven transportbil med hög säkerhet och en mängd förarstödssystem. Du slipper växla, färden går tyst och bekvämt och precis som i vanliga Proace City är det goda utrymmen. 

Läs mer om Toyota Proace City Electric

Toyota Proace

Toyota Proace är transportbilen som inte kompromissar med någonting. Välj mellan två olika längder eller en dubbelhytt med plats för fem åkande. Oavsett vilket är Proace generöst utrustad redan i sitt grundutförande.

Läs mer om Toyota Proace

Nya Toyota Proace Electric

Toyota Proace Electric är vår helt eldrivna transportbil. Med klassens längsta räckvidd och generöst med last- och dragförmåga är Proace Electric en inblick i framtiden och ditt företag kan göra sina transporter helt utan CO2-utsläpp.

Läs mer om Toyota Proace Electric