1. Nya bilar | Toyota Sverige
 2. Transportbilar

Transportbilar och skåpbilar

TÅLIGA. FÖRMÅNLIGA. HELT PERFEKTA.

Hos Toyota hittar du ett brett utbud av tåliga transportbilar med flera olika motoralternativ, däribland helt eldrivna. Du får ett arbetsredskap du kan lita på och med våra klassledande driftskostnader och starka andrahandsvärden blir din ägandekostnad låg. Dessutom erbjuder Toyota Professional flera företagslösningar som gör ditt bilägande både enklare och tryggare.

SERVICE OCH FÖRETAGSLÖSNINGAR

Det är minst lika viktigt med en bra företagspartner som att ha en transportbil du kan lita på. Toyota Professional finns med dig under hela ditt bilägande. Hos oss får du bland annat:

Upptäck alla våra transportbilar

 • Toyota Hilux

  Toyota Hilux är vår ikoniska pick-up som har en legendarisk kvalitet och uthållighet. Oavsett vart du ska och oavsett terräng kan du räkna med att Hilux tar dig dit.

  Läs mer om Toyota Hilux

 • Toyota Proace City

  Toyota Proace City är vår mindre transportbil som trots sin storlek imponerar med sina egenskaper och kan skryta med klassens bästa värden för CO2-utsläpp och enastående bränsleekonomi.

  Läs mer om Toyota Proace City

 • Nya Toyota Proace City Electric

  Toyota Proace City Electric är en toppmodern eldriven transportbil med hög säkerhet och en mängd förarstödssystem. Du slipper växla, färden går tyst och bekvämt och precis som i vanliga Proace City är det goda utrymmen. 

  Läs mer om Toyota Proace City Electric

 • Toyota Proace

  Toyota Proace är transportbilen som inte kompromissar med någonting. Välj mellan två olika längder eller en dubbelhytt med plats för fem åkande. Oavsett vilket är Proace generöst utrustad redan i sitt grundutförande.

  Läs mer om Toyota Proace

 • Toyota Proace Electric

  Toyota Proace Electric är vår mellanstora skåpbil. Precis som övriga transportbilar från Toyota har den gott om standardutrustning redan i grundutförande, däribland Toyota Safety Sense, 4 airbags och backkamera. Med bra räckvidd och generös med lastförmåga kan ditt företag kan göra sina transporter helt utan CO2-utsläpp.

  Läs mer om Toyota Proace Electric