1. Nya bilar | Toyota Sverige
 2. Transportbilar
Jag vill....

Transportbilar

På Toyota Professional förstår vi hur viktigt ditt fordon är för ditt företag och vi gör alltid vårt bästa för att du ska kunna fortsätta driva det framåt. Vårt breda utbud av produkter och tjänster finns för att hjälpa ditt företag.
01

Stöd för ditt företags behov

Vi erbjuder ett brett utbud av produkter, transportbilar och tjänster för att ge ditt företag bästa tänkbara stöd.
02

Mer än bara transportbilar

Vi bygger vår grund på principerna om kvalitet, omsorg och fullständig sinnesro. Toyota Professional är en partner du kan lita på.
03

Rätt verktyg för jobbet

Vi försöker alltid att hitta de bästa verktygen för jobbet och erbjuder en servicenivå som aldrig sviker dig.

Upptäck våra kommande transportbilar

Samtliga nya modeller kommer med en rad olika drivlinor – inklusive helt elektriska.
 •  

  Nya Proace City

  Kompakt, lättkörd och med stor kapacitet – nya Toyota Proace City gör jobbet smidigare.
 •  

  Nya Proace

  Inget jobb är det andra likt. Oavsett vad du behöver är helt nya Toyota Proace redo att hjälpa dig.
 •  

  Nya Proace Max

  Vår största transportbil hittills med en lastkapacitet på 17 m³. Mer information kommer inom kort.

Klimatpremie

Nu kan företag, kommuner och regioner ta del av Energimyndighetens nya klimatpremie för eldrivna lätta lastbilar. Stödet är på upp till 50 000 kronor. Här kan du läsa om vad som gäller för den nya premien och hur du ansöker.
Så ansöker du om Klimatpremie

När varje jobb räknas

Om du letar efter transportbilar, försäkringar, snabb service eller vägassistans så är Toyota Professional din partner. Med vårt breda utbud av transportbilar och tjänster, kan vi hjälpa dig så att ditt företag alltid rullar på.
 • Toyota Relax

  Toyotas garantier ger ditt företag en trygghet du kan lita på. Vi är stolta över våra bilars kvalitet och tillförlitlighet. Därför levereras din Toyota med tre års garanti. Därefter kan du aktivera Toyota Relax – garantin som gäller dig som servar bilen hos en auktoriserad Toyota-verkstad. Toyota Relax gäller i 12 månader eller 1.500 mil och kan förnyas årligen, tills bilen är upp till 10 år eller gått 20.000 mil, beroende på vad som inträffar först. Med våra garantier kan du slappna av i vetskapen om att du och ditt företag är i trygga händer.

 • Toyota Eurocare - Vägassistans

  På Toyota gör vi våra fordon så pålitliga som möjligt. Men problem kan ändå uppstå, på grund av till exempel dåligt väder eller dåliga vägförhållanden. Till varje ny Toyota följer därför tre års Toyota Eurocare vägassistans med på köpet. Därefter kan du förlänga Toyota Eurocare vägassistans tills bilen blir 10 år gammal.

 • Toyota Non Stop - Lånebil

  Med Toyota Non Stop kan du få en lånebil när din är på service. Boka den samtidigt som du bokar din service för att vara säker på att vi har lånebil tillgänglig. Vi erbjuder lånebilar både till dig som kör pick-up och skåpbil, allt för att förenkla din arbetsdag.

 • Finansierings- och försäkringslösningar för transportbilar

  Toyota Professional erbjuder skräddarsydda finansierings-, leasing- och försäkringslösningar anpassade för företag. Som din försäkringspartner för transportbilar, erbjuder vi en enda kontaktpunkt för professionell skadereglering, kvalitetsreparationer med mera. Njut av tryggheten och minimera störningarna med Toyota Professional.

 

FINANSIERING

Vi erbjuder skräddarsydda finansierings- och leasinglösningar anpassade efter ditt företags behov och ekonomi.
Läs mer om finansiering för företag

FÖRSÄKRING

Vi erbjuder skräddarsydda försäkringslösningar anpassade för ditt företag.
Läs mer om försäkring för företag

TOYOTA RELAX

Garanti tills din bil är upp till 10 år
Läs mer om Toyota Relax