1. Nya bilar | Toyota Sverige
Jag vill....

Är du redo? Välj utrustningsnivå och motor

Välj utrustningsnivå:

3 Val

 • Corolla Cross - Active - SUV 5-d

  Corolla Cross Active

  Elhybrid
  SUV 5-d

  Välj den här:


  Från

  352 900 kr

  /Mån

  Villkor

  Hybridtransmission | Framhjulsdrift
  • CO2, från
   113 g/km
  • Blandad körning, från
   5 l/100 km

  Från

  387 100 kr

  /Mån

  Villkor

  Hybridtransmission | AWD-i
  • CO2, från
   120 g/km
  • Blandad körning, från
   5.3 l/100 km
 • Corolla Cross - Style - SUV 5-d

  Corolla Cross Style

  Elhybrid
  SUV 5-d

  Välj den här:


  Från

  368 900 kr

  /Mån

  Villkor

  Hybridtransmission | Framhjulsdrift
  • CO2, från
   114 g/km
  • Blandad körning, från
   5 l/100 km

  Från

  401 900 kr

  /Mån

  Villkor

  Hybridtransmission | AWD-i
  • CO2, från
   121 g/km
  • Blandad körning, från
   5.4 l/100 km
 • Corolla Cross - Executive - SUV 5-d

  Corolla Cross Executive

  Elhybrid
  SUV 5-d

  Välj den här:


  Från

  430 900 kr

  /Mån

  Villkor

  Hybridtransmission | AWD-i
  • CO2, från
   121 g/km
  • Blandad körning, från
   5.4 l/100 km

Alltid trygg med fast leasingkostnad

 • Privatleasa din Corolla Cross

  Med Toyota Easy Privatleasing får du ett av marknadens mest fördelaktiga leasingkontrakt. Det ingår 1.500 mil/år, vilket är ungefär så långt som genomsnittssvensken kör. Du betalar 0 kronor i kontantinsats och framförallt kan du känna dig trygg med fast leasingkostnad under hela leasingperioden. Dessutom ingår regelbunden service och vägassistans om det skulle hända något längs vägen. När avtalet löper ut, normalt mellan 12-36 månader, lämnar du tillbaka bilen med utrustning till oss. Förutsatt att den har normalt slitage och att körsträckan stämmer med det överenskomna miltalet, tillkommer inga kostnader. Och kanske bäst av allt – du slipper oroa dig för värdeminskning eller försäljning på en osäker marknad!

 • Fördelar med att leasa en hybrid

  Förutom alla fördelar med Toyota Easy Privatleasing, finns det flera fördelar med att det är just en elhybrid du väljer! Tack vare de låga utsläppen blir fordonsskatten ofta 200 kr lägre i månaden jämfört med en bensindriven bil. Dessutom kan du njuta av låg bränsleförbrukning eftersom hybriddrivlinan kör 50% av tiden på el. Plus att alla våra hybrider är automat – något som också kan kosta extra hos andra aktörer.

Byggd för livets alla äventyr

Helt nya Toyota Corolla Cross ger dig och din familj alla verktyg för att tackla vardagens oförutsägbara svängar. Tack vare sin enastående bränsleeffektivitet, fyrhjulsdrift och rymliga kupé med intuitiv teknik, erbjuder Corolla Cross allt du behöver för att känna att du har full kontroll från förarsätet.

 • Förlängd garanti som låter dig relaxa

  Relax-garanti tills din Corolla Cross är 10 år

  Toyota Relax ger dig 12 månader, eller 1 500 mil, garanti när du servar din Corolla Cross hos en av våra auktoriserade verkstäder.

  Toyota Relax gäller för din Toyota från att den är 3 år fram tills den fyller 10, eller har gått 20 000 mil. Allt du behöver göra är att serva den enligt serviceschemat hos en auktoriserad Toyota-verkstad. Tack vare Toyota Relax blir det ännu mer avslappnande att äga en Corolla Cross.

Fälgar
LED-strålkastare
Körkänsla
Panoramaglastak
Utbyggd stänkskärm

Fälgar

Uttryck din stil med stilrena fälgar. 18-tums lättmetallfälgar i ett unikt utförande som kombinerar sportigt och chict. Finns tillgängliga som tillval.

LED-strålkastare

Klar sikt framåt. Med kraftfulla LED-strålkastare har du och dina passagerare garanterad klar sikt från att solen går upp tills den går ner, oavsett vart du är på väg.

Körkänsla

Förarfokuserad interiör. Den höga förarpositionen, som är karaktäristisk för en SUV, ger dig god sikt över trafiken så att du kan känna självförtroende i varje sväng.

Panoramaglastak

Mer utrymme för alla. Ett välkomnande panoramaglastak förhöjer varje resa och inspirerar de yngre passagerarna till att drömma sig bort i baksätet.

Utbyggd stänkskärm

Utmärkande stil. Den kraftfulla, tredimensionella designen av de främre och bakre stänkskärmarna ger Corolla Cross ett sofistikerat och kraftfullt utseende som garanterat drar blickarna till sig.

Designad för familjelivet

Corolla Cross bjuder alla i familjen på en upplevelse utöver det vanliga. Allt i form av en robust familjebil med intuitiv SUV-design – perfekt för vardagen.

För din dyrbaraste last

Få saker är så oförutsägbara som en vardag med barn. Turligt nog är Corolla Cross utrustad för att kunna hantera vilken utmaning som än kommer i din väg. 
Upptäck mer

Framtidssäkrad teknik

Oavsett om det är en längre bilsemester eller vardaglig skolskjuts, så finns det gott om teknik för att ta dig dit du ska på ett bekvämt sätt.
Upptäck mer

Nya Toyota Corolla Cross – Årets familjebil 2022

Varje år utses Årets familjebil av tidningen Motorföraren. I år är det nya Toyota Corolla Cross som får denna prestigefyllda utnämning som en ekonomisk, praktisk och säker ny bil.

Motorföraren, som ges ut av MHF – Motormännens helnykterhetsförbund, är en bred motortidning som testar och analyserar nyheter och tillbehör inom bilbranschen. Tidningen bevakar också det svenska trafiksäkerhetsarbetet särskilt med inriktning på miljö och trafiknykterhet.

Läs mer (Opens in new window)
 • Kraft att åka vart som helst

  Corolla Cross, utrustad med femte generationens hybridteknik, kommer inte göra dig eller dina medpassagerare besvikna – oavsett vart ni är på väg. Intelligent fyrhjulsdrift och stark baklänges back-klättring gör att du alltid är redo, året runt.

Förenkla vardagen

När du har fullt upp och är på språng, underlättar det när allt finns samlat på ett och samma ställe. Appen MyToyota på din smartphone ger dig just det. Med hjälp av intelligent uppkoppling mellan din telefon och bilen kan MyToyota göra allt ifrån att planera dina resor till att skicka servicepåminnelser och notiser. Med Hybrid Coaching kan du dessutom analysera din körstil och få tips kring hur du kan förbättra bränsleeffektiviteten medan du kör. MyToyota gör körningen helt enkelt roligare.
Läs mer

Toyota T-Mate – med dig för en säkrare resa

För klassledande säkerhetsfunktioner är Corolla Cross utrustad med T-Mate. T-Mate består av en rad system utformade för att stödja dig och göra körningen ännu säkrare, oavsett om du parkerar, kör på motorvägen eller befinner dig i staden. T-Mate ser till att du alltid är i säkra händer. Listan nedan visar ett urval av funktioner med T-Mate. Det fullständiga innehållet kan du läsa mer om i bilkonfiguratorn.
 • Aktivt krockskyddssystem (PCS)

  Vårt Aktiva krockskyddssystem kan förutse olyckor och hjälpa dig att undvika kollisioner med andra fordon, fotgängare och cyklister. Det fungerar genom att varna föraren med ljud- och ljussignaler samt bromsassistans. Om föraren inte lyckas bromsa i tid, aktiveras bromsarna automatiskt för att förhindra eller mildra en kollision. Systemet kan upptäcka bilar, fotgängare, cyklister och motorcyklar. I kombination med Intersection Avoidance Support och Emergency Steering Assist får du dessutom extra hjälp i korsningar och vid undanmanövrar.

 • Emergency Driving Stop System (EDSS)

  Om föraren inte agerat på ett tag kommer varnande ljudsignaler att gå igång. Om reaktion uteblir kommer bilen automatiskt att sakta ner hastigheten tills att den står helt stilla, utan att avvika från körfältet. Varningsblinkers kommer att varna omkringvarande fordon och dörrarna låses upp så att hjälp kan komma in i bilen, ifall det behövs.

 • Aktiv farthållare (ACC)

  Systemet hjälper dig att hålla ett förinställt minimiavstånd till bilen framför dig. Om avståndet minskar, kommer systemet automatiskt att korrigera din hastighet och, om nödvändigt, även aktivera bromsar och bromsljus. Är bilen även utrustad med Vägskyltsigenkänning (RSA) läser systemet också av hastighetsskyltar och föreslår nödvändiga ändringar för farthållaren.

 • Döda vinkeln-varnare (BSM)

  Vår döda vinkeln-varnare – Blind spot Monitor – upplyser föraren om ett fordon befinner sig nära men utom synhåll i backspeglarna. Det är speciellt användbart vid omkörningar.

 • Toyota TeamMate Advanced Park

  Det här systemet kontrollerar acceleration, styrning och inbromsning för att hjälpa dig parkera på ett säkert sätt. Det kan till och med memorera dina favoritparkeringsplatser som inte är definierade av linjer eller kringliggande objekt.

 • Rear Seat Reminder System (RSRS)

  Systemet varnar föraren ifall passagerare eller objekt har lämnats kvar i baksätet. Varningen syns i den digitala kombimätaren och, beroende på modell, via varningsblinkers samt ett surrande ljud som aktiveras när du har låst bilen.

 • Safe Exit Assist (SEA)

  Systemet använder sig av Döda vinkeln-varnarens radar för att hjälpa föraren undvika en kollision mellan en öppnad bildörr eller urstigande passagerare och ett förbipasserande fordon eller cyklister som kommer bakifrån. Om systemet bedömer att det finns risk för en kollision så kommer en indikator på backspegeln lysas upp och multiinformationsdisplayen i kombination med det surrande varningslätet kommer varna samtliga i bilen.

Corolla Cross Galleri