1. Nya bilar | Toyota Sverige
 2. Toyota C-HR
Jag vill....
loading content

Exceptionella funktioner ingår som standard

Toyota C-HR är byggd för att imponera både i och utanför staden med grundutrustning som gör den redo för allt.

arrow right
arrow left
 • En förverkligad konceptbil

  Djärv men kompakt och omöjlig att glömma

 • En personlig användarupplevelse

  Anpassad för staden, skräddarsydd för din stil.

 • Ladda med eller utan sladd

  Inspirerande prestanda möter extraordinär flexibilitet

 • Innovativ säkerhetsteknik

  Omfattande säkerhetssystem hjälper till att hålla dig och andra säkrare

 • Dimensioner som passar staden

  Längd 4362 mm Bredd 1832 mm Höjd 1564 mm

 • Rymlig kupé för en urban livsstil

  Fäll baksätena platt för att öka lastvolymen till HEV = 422l – 443l PHEV = 310l

 • Omfattande garanti, fullständigt skydd

  Din Toyota C-HR är säker i våra händer

POST https://aph-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/grade-selector/se/sv?modelId=6c193d6b-514c-436f-ab43-654d97e601d8

Read timed out

 • Laddhybrid

  Energi
  Tanka eller ladda batteriet
  Motor
  El + bensinmotor
 • Hybrid

  Energi
  Tanka
  Motor
  El + bensinmotor

Kampanjer

Upptäck våra senaste kampanjer och erbjudanden för nya Toyota C-HR.
No promotion for the moment

Nya Toyota C-HR Laddhybrid FLEET EDITION

En ikon i ny skepnad

Förmånsvärde från 3 240 kr/mån (vid 50% marginalskatt)

Business lease från 6 363 kr/månad (exkl. moms)
(Service och försäkring ingår)

Från
494900

Nya Toyota C-HR Laddhybrid

Kör den redan i sommar

Just nu har vi en kampanj på Toyota C-HR med snabb leverans.

Dessutom 2,95% i ränta med Toyota Easy billån. 

Från 3 507 kr/mån med Easy billån

Från
418900

Nya Toyota C-HR

En ikon i ny skepnad

Privatleasingkampanj!

Easy Privatleasing:
från 4 795 kr/månad

 

Från
350900

Frågor och svar om elektrifierad körning

Toyota startade hybridrevolutionen för mer än 25 år sedan och fortsätter att driva på för en värld med lägre utsläpp. Hybrider kombinerar eldrift med kraftfulla bensinmotorer för enkel prestanda och bekvämlighet.

Hybrid och laddhybrid delar en hel del teknik – med en stor skillnad. Båda byter sömlöst mellan två kraftkällor, en effektiv bensinmotor och en elmotor med ett självladdande hybridbatteri, medan laddhybriden har ett större batteri vilket möjliggör en längre räckvidd på el.

Nya Toyota C-HR kan köras enbart på elektricitet i upp till 66 km* – utsläppsfritt. Om du reser längre sträckor och batteriet tar slut, går din bil sömlöst över till att köra som en hybrid och kombinerar bränsle och regenererad batterikraft. Allt för att ta dig hela vägen fram till din destination – bekvämt och bekymmersfritt. *WLTP

En laddhybrid kan minska utgifterna på många sätt. Med ett fulladdat batteri kan en laddhybrid klara 100 km på så lite som 1 liter bränsle. De låga CO2-utsläppen från laddhybriderna medför ofta rabatter på väg- och tjänstebilskatter. Mindre slitage på delar som bromsbelägg och bromsskivor medför också ofta att de kan vara billigare att underhålla.

Batterierna i en laddhybrid från Toyota är konstruerade för att hålla under hela bilens livstid. Som en extra trygghet har varje batteri en garanti på fem år/100 000 km* som med en årlig hybridhälsokontroll förlänger batteriet i upp till 10 år. När bilen och batteriet nått sin fulla livslängd säkerställer vårt återvinningssystem att det hanteras säkert och ansvarsfullt. 

 

*Det som inträffar först

Vanliga frågor och svar

Svar på dina frågor om elektrifierad körning

Toyota startade hybridrevolutionen för mer än 25 år sedan och fortsätter att driva på för en värld med lägre utsläpp. Hybrider kombinerar eldrift med kraftfulla bensinmotorer för enkel prestanda och bekvämlighet.

En elhybrid växlar automatiskt mellan två kraftkällor, en effektiv förbränningsmotor och en elmotor som får elkraft från ett självladdande hybridbatteri.

En elhybrid kan utnyttja elektrisk kraft för att starta och köra på bara el i lägre hastigheter, upp till 50% av körtiden. Eftersom elhybrider från Toyota är självladdande används både outnyttjad kraft och tillvaratagen bromsenergi till att, vid behov, ladda upp batteriet.

Toyotas elhybrider är utrustade med en banbrytande och självladdande hybridteknik. De kallas elhybrider eftersom de har två energikällor, bensin och el. Men eftersom de är självladdande behöver du, till skillnad från rena elbilar och laddhybrider, inte ansluta någon laddkabel för att ladda batteriet.

Hybridsystemet i våra elhybrider är konstruerade för att hålla under hela bilens livstid. Eftersom en rad mekaniska delar – som koppling, generator och startmotor – inte behövs minskar dessutom risken för oförutsedda framtida kostnader. Dessutom täcks alla hybridkomponenter, inklusive hybridbatteriet, av Toyotas 5-åriga/100 000 km*-garanti.

 

*Det som inträffar först.

Det finns tre typer av hybrider – mildhybrid, elhybrid och laddhybrid. Mildhybrider använder sina elmotorer för att stödja förbränningsmotorn vid acceleration och vid rullning eftersom elmotorn inte kan driva bilen självständigt utan förbränningsmotorn är alltid igång vid körning. I en elhybrider från Toyota kan du njuta av  elektrisk kraft under ca 80% av din stadskörning och vid hastigheter upp till 50 km/h. Toyotas laddhybrider fungerar i princip på samma sätt som en elhybrid men har ett större batteri med vilket ger en längre räckvidd på el när du laddar den.