1. Privatleasing
Jag vill....

Privatleasing

Med Toyota Easy Privatleasing kan du välja någon av våra Toyota-modeller till fast leasingkostnad.

Privatleasing är ett alternativ till att äga din bil, där du istället hyr bilen på en förutbestämd tid till en fast leasingkostnad.

Välj modell

Välj din Toyota

Skräddarsy

Välj din önskade avtalslängd, milantal, färg och tillval

Månadskostnad

Se månadskostnaden för din konfigurerade Toyota
  • Vad är Easy Privatleasing?

    Toyota Easy Privatleasing är ett hyresalternativ där du kan få köra en helt ny bil utan att betala något i förskott. Eftersom leasingavgiften baseras på fast ränta garanterar vi att leasingkostnaden per månad är densamma under hela hyresperioden som är mellan 24 och 36 månader och avgörs av bilmodell, eventuell extrautrustning och hur många mil du förväntas att köra per år.  

    Hur fungerar det?

    Du väljer själv modell, färg och eventuella tillval. Därefter görs en kreditprövning, och när den godkänts skriver du på avtalet. Med 0 kronor i kontantinsats behöver du inte tänka på att ta av sparkapitalet för att finansiera din nya bil. Dessutom slipper du oroa dig för värdeminskning eller försäljning av bilen. När avtalet löper ut lämnar du tillbaka bilen med utrustning till oss. Förutsatt att bilen har normalt slitage och körsträckan stämmer med den överenskomna tillkommer inga extra kostnader.

    På vår sida Easy Privatleasing kan du välja önskad modell, göra tillval, ändra färg och se vad den totala månadskostnaden blir. När allt är klart kan du ansöka om privatleasing direkt på sajten.

Fördelar med privatleasing

Till skillnad från flera andra märken erbjuder vi leasingkostnad baserad på fastränta. Det gör att månadskostnaden förblir densamma under hela leasingperioden och inte svänger från månad till månad. Det enda som kan påverka kostnaden är ändrad körsträcka.

Med Toyota Easy Privatleasing ingår 1500 mil per år. Det är vanligt hos andra aktörer att 1000 mil istället är standard. För att addera 500 mil kan det kosta ca 330 kr mer per månad. Men det slipper du tänka på med Toyota

Med Toyota Easy Privatleasing ingår service som du bör genomföra regelbundet, samt vägassistans ifall det händer något längs vägen.

När du privatleasar en bil från Toyota behöver du inte betala någon kontantinsats. Förutom uppläggnings- och aviavgifter så är det endast leasingkostnaden som gäller. Denna förblir densamma under hela leasingperioden (förutsatt att den överenskomna körsträckan inte överskrids).

Fördelar när du privatleasar en elhybrid

Tack vare våra elhybriders låga utsläpp blir fordonsskatten ofta 200 kr/mån lägre med de nya WLTP-reglerna, jämfört med en jämförbar bensindriven bil.

Med våra elhybrider kan du i genomsnitt köra halva tiden på 100% el tack vare att de drivs av både en elmotor och en förbränningsmotor som fungerar sömlöst tillsammans.

Våra elhybrider har klassens lägsta CO2-utsläpp till följd av att en stor del av körtiden går att köra helt på el. Förutom lägre utsläpp, innebär detta även lägre bränsleförbrukning och färre tankningstillfällen. En billigare bensinnota helt enkelt!

I våra elhybrider är automatlåda alltid standard, till skillnad från andra aktörer som kan erbjuda automat som ett tillval som kan kosta från 250 kr mer i månaden.