1. TOYOTA GAZOO racing
Jag vill....

Utmanar gränserna för vad du trodde var möjligt

I över 60 år har vi utmanat gränserna för våra bilar och vårt team inom motorsport. Tack vare den extrema konkurrensen fortsätter vi att skapa ny teknik och hitta nya lösningar för att kunna tillverka ännu bättre bilar - från hybridteknik till vätgaskraft. Vårt mål är att påskynda utvecklingen av hållbar motorsport för att leverera spänning och pulshöjande körglädje till våra fans och kunder både idag och i framtiden.

Inte bara för sporten

Vi hatar att förlora. Och just därför inspireras vi till att ständigt bli ännu bättre genom att alltid anta nya utmaningar. Som flerfaldiga mästare inom en rad motorsporter på högsta nivå, drivs vår utveckling av de extrema körförhållanden och de absolut tuffaste vägarna som förekommer i tävlingarna. Det är här vi formar våra medarbetare, bygger våra produkter och skapar en ny generation bilfans.

 • WORLD RALLY CHAMPIONSHIP (WRC)

  Efter att ha kammat hem flera WRC-titlar under 2022 fortsätter TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team in i den nya Rally1-eran, hungriga efter mer. Med den hybriddrivna GR Yaris Rally1 i spetsen är vi redo att tänja på gränserna på världens tuffaste rallysträckor.

 • WORLD ENDURANCE CHAMPIONSHIP (WEC)

  Efter att ha vunnit en historisk femte raka seger i Le Mans 24-timmars och blivit de första världsmästarna någonsin i Hypercar 2022, fortsätter TOYOTA GAZOO Racing att utveckla och finslipa prestandan hos GR010 Hybrid. Vi är redo för alla episka utmaningar som väntar i framtiden!

 • WORLD RALLY-RAID CHAMPIONSHIP (W2RC)

  Som vinnare av världens tuffaste lopp under 2019, inledde TOYOTA GAZOO Racing den nya W2RC-eran på ett spektakulärt sätt med segrar i det säsongsstartande Dakarrallyt 2022 och 2023. Dakarrallyt är det ultimata testet på kvalitet, hållbarhet och pålitlighet - en utmaning som den formidabla GR DKR Hilux T1+ föddes till.

 • GR86. GR-känslan.

  Öppna dörren till GR:s spännande värld och förbered dig på att uppleva sann Waku-Doki. Den lättviktiga GR86 har en design som är direkt influerad av TOYOTA GAZOO Racing och kombinerar kraften från en 2,4-liters frontmonterad boxermotor med en smidig, engagerande bakhjulsdrift. Resultatet? Ren, pulshöjande körglädje bakom ratten.

 • GR YARIS. Oändlig körglädje.

  GR Yaris är inte någon vanlig småbil. Den är utvecklad och framtagen av experterna bakom TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team och är direkt sprungen ur WRC för att tillföra banbrytande racingteknik till vägarna. Tack vare det avancerade GR-FOUR 4WD-systemet är den kraftfull, smidig och säker i minsta rörelse för att kunna leverera oändlig körglädje.

 • TOYOTA GR SUPRA. 100% känsla.

  Vår ikoniska Supra äntligen tillbaka i GR-utbudet. Med prestanda som utvecklats av TOYOTA GAZOO Racing är detta sportbilar i sin renaste form; en 50/50 viktbalans, bakhjulsdrift och engagerande motorer som levererar  pulshöjande kraft och smidighet vart du än kör.

FÖR FÖRARE SOM ÄLSKAR ATT KÖRA

Upptäck alla våra GR-modeller - rena sportbilar med racing i sitt DNA.
Läs mer

ATTITYD I MINSTA DETALJ

Upptäck de stilrena GR SPORT-modellerna. De har inspirerats av TOYOTA GAZOO Racing för att andas sport in i minsta detalj.
Läs mer

Klara, färdiga, gå!

Genom e-motorsport kan en ny generation gamers världen över få kontakt med allt spännande vi gör inom motorsport och våra sportbilar - oavsett om det är att slå tidsrekord i eSports WRC eller att njuta av episka kamper i globala TGR GT Cup - och spela en nyckelroll i hur vi kan göra ännu bättre bilar i verkliga livet.
Upptäck Toyota e-motorsports Opens in new window

Dags att visa dina rätta färger

TOYOTA GAZOO Racing Collection bjuder på något för alla som söker känslan av pulshöjande körglädje. Oavsett om du brinner för våra framgångar inom WEC och WRC eller gillar våra GR-modeller finns det inga gränser för den här brandade kollektionen.
TOYOTA GAZOO Racing Collection Opens in new window