1. Start your impossible

START YOUR IMPOSSIBLE

Ingenting är omöjligt, alla berättelser är unika. Tillsammans med atleter världen över visar vi, genom vårt mål Better Mobility For All, på möjligheterna som kommer om alla är fria att röra sig! Atleterna visar det med sina kroppar – och vi på Toyota visar det genom att ständigt utveckla produkter och lösningar för en bättre vardag och värld.

Nils van der Poel

Skridskoåkaren och OS-guldmedaljören Nils van der Poel är en av atleterna i Team Toyota. Lär känna honom och hans livsstil i ständig rörelse.
Spela filmen

Team Toyota

Allt är möjligt när vi är fria att röra oss. Det här är Toyotas framtidsvision.

 

 

Läs mer

 

 

VÅRA SAMARBETEN

VÅRA INITIATIV

Fantastisk rörelse

Varje stor resa börjar med ett första steg.
Spela filmen

Start your impossible

Olympia-appen

Du kanske inte drömmer om OS. Men du kanske drömmer om att utmana dig själv och nå nya höjder? I OlympiaAppen presenterar några av våra Olympier utmaningar under hela året.

 

 

Se mer

Sveriges paralympiska kommitté

En utmaning mot normidrotten

Vad krävs egentligen av en paraidrottare? Är det så enkelt som det ser ut? Vi vet svaret. Men vi lät en rad normidrottare prova på för att visa svaret för alla andra. Hur tror ni det gick?

 

Se mer

Mobilitetsprojekt

Vi sätter världen i rörelse

Vi på Toyota är övertygade om att allt är möjligt när vi är fria att röra oss. Därför har vi startat våra mobilitetsprojekt. Upptäck vad det betyder för rullstolscrossåkaren Lily Rice.

 

Se mer

Mobilitetsprodukter 

En ny era av mobilitet

Rörelse kan vara magiskt. På Toyota utmanar vi ständigt gränserna för vad som är möjligt genom att ta fram nya innovationer som gör det möjligt för fler att röra sig.

 

Se mer

Omöjliga berättelser

En global rörelse

Med sin passion och kämpaglöd bevisar dessa idrottare att allt är möjligt. Upptäck deras unika berättelser.

 

 

 

 

Se mer