1. Nya bilar | Toyota Sverige

GR Yaris

FÅ VARJE GATA ATT KÄNNAS SOM DIN ARENA.

Från

424900.0

Från
424900.0
(inkl. moms)

186 g/km

CO2

8.2 l/100 km

Blandad körning

*Angivna värden är högsta eller minsta värden för tillgängliga motoralternativ och är inte nödvändigtvis representativa för en specifik fordonskombination. Bränsleförbrukning och CO2-värden gäller vid blandad körning (WLTP).

1. Välj motoralternativ
1. Välj motoralternativ

1 Val

1 Val

 • 1.6L Turbo (261hk) Bensin

  Manuell 6-växlad | (GR-FOUR)Fyrhjulsdrift

  Mer information Stäng

  186 (g/km)

  CO2

  8.2 (l/100 km)

  Blandad körning

  Mer information Stäng

2. Välj utrustningsnivå
2. Välj utrustningsnivå

2 Val

2 Val

Rally-arvet märks i varje kurva

GR Yaris är utvecklad i samarbete med Toyota Gazoo Racing (TGR) World Rally Team och belönar dig med lugnet hos en rallystjärna. Det lätta GR-FOUR (4WD-Systemet) har en högresponskoppling och två Torsen limited-slip diffar* som smart hanterar och levererar vridmomentet till varje hjul.
*tillgänglig på Circuit Pack

Kraft som når nya höjder

Med en världsklasseffekt på 261 hk och 360 nm, levererar den nyutvecklade trecylindriga 1,6-liters turboladdade motorn enastående acceleration och respons. Innehåller förstklassig teknik och material som till exempel ett unikt motorblock och skräddarsydda kolvar. GR Yaris har kraften att göra varje resa levande.

Formad av prestanda

Den unika formen är skulpterad för aerodynamisk prestanda, vilket resulterar i en lägre taklinje och smidig kupéliknande design. Ett kolfiberpolymertak och aluminiumpaneler hjälper till att sänka bilens tyngdpunkt och minskar vikten – allt för att öka smidigheten och cementera GR-statusen.

TOYOTA GR YARIS GALLERI